NEDELJNI HOROSKOP OD 30. MARTA DO 5. APRILA 2020. GODINE

NEDELJNI HOROSKOP OD 30. MARTA DO 5. APRILA 2020. GODINE

29 марта, 2020 Off By ludarito

VAGA

Posao

Zahtevna nedelja je ispred vas, mada se mora priznati da će biti i plodonosna i što se rezultata, ali i što se finansijskog dela tiče. Neočekivane promene koje se pokreću odjednom, bez ikakvih posebnih najava, a od vas se očekuje da ih pratite i primenjujete. Samo će vam početni momenat biti naporan, već nakon toga vi ste „svoj na svome“. Pred vama se otvaraju i neke nove mogućnosti – možete biti zatečeni situacijom ali na pozitivan način. Osobe koje vas u ovim danima nerviraju – samo iskulirajte.

Novac

Mogućnosti za veće, potpuno neočekivane finansijske dobitke.

Zdravlje

Osetljiv stomak i grlo. Izbegavajte hladne i gazirane napitke.

 

ŠKORPIJA

Posao

Mars, vladar vašeg znaka u prvim danima ove sedmice ulazi u znak Lava i vaše polje karijere, statusa, pozicije. Vreme je da se angažujete tri puta više nego do sada (nemojte da kukate i da kažete da vi sve vreme na taj način radite) i da jurnete ka onim ciljevima koje ste davnih dana sebi postavili. Vreme promena i to onih velikih je pred vama, pa izvolite – navalite. Ako se u ovim danima budete nešto „koškali“ sa šefovima, gledajte da ne budete baš previše impulsivni i da ne dramite mnogo….

Novac

Prilivi su najpre vezani za inostranstvo i druge prostore, gradove. Mogućnost dopunskog posla.

Zdravlje

Moguća sunčanica. Starijima – problemi sa cirkulacijom i krvnim pritiskom.

 

STRELAC

Posao

U nekom ste vakuumu, u nekom praznom hodu kada je posao u pitanju. Niti volje niti energije niti podstreka, a iskreno rečeno – niti nekih pravih prilika da nešto iole konkretnije promenite. Sve se svelo na vrtenje u svakodnevici, na obavljanje jednih te istih zamornih obaveza, na jurenje da ispunite rokove, na standardno napet odnos sa saradnicima i kolegama….i tako dalje, i tako dalje….Jedino što je dobro jeste da će ova sedmica prosto proleteti…a iskreno – a vi ćete joj jedva dočekati kraj…

Novac

Mogućnost solidnog finansijskog priliva.

Zdravlje

Potrebna vam je promena, odmor je neophodan.

 

JARAC

Posao

U ovoj sedmici – iznenađanje za iznenađenjem. Oni na koje ste računali i u čija ste se obećanja pouzdali – možete shvatiti da od toga nema ništa. Planove koje ste kovali – dolazi do preokreta koji vam ne idu na ruku….No, sa druge strane – iskaču neki vrlo zanimljivi predlozi i ponude koji na prvi pogled izgledaju kao da su baš ono o čemu ste maštali i sanjali. No, da ne krenemo odmah sa slavljem i vatrometom – pustite da se ovo razvija, pa ćemo videti da li zaista vredi radovati se….

Novac

Jedan jači finansijski priliv malo će vas rasteretiti i osloboditi napetosti…

Zdravlje

U ovoj sedmici – prilično dobra zdravstvena situacija.

 

VODOLIJA

Posao

Nerviraće vas saradnici, ali ako je za utehu – nerviraćete i vi njih. Svi će vas nešto tražiti, spopadati i kada imate vremena i kada ste u obavezama preko glave, svi će nešto galamiti i tražiti vašu pažnju – a vi se sa ovim borite kako znate i umete. Neke situacije ćete želeti da izbegnete i da pobegnete od njih, ali je malo verovatno da ćete uspeti. Moraćete da obavite i završite i nešto što vam je neprijatno i mogu samo da vam kažem da ćete odahnuti posle. Naporna nedelja, mnogo posla, mnogo nerviranja i stresa.

Novac

Pare će vam doći, moguće i veće. Pare ćete potrošiti, koliko god da ih dobijete.

Zdravlje

Stres i problemi sa kičmom.

 

RIBE

Posao

Od ove sedmice startuju promene koje su možda dugo najavljivane i za koje ste se nadali da se neće ni dogoditi. No, ipak su tu i vreme je da se bakćete sa njima, iako vam do baktanja nije. Teško ćete se u ovim danima uklapati, teško ćete funkcionisati, sve će vam biti novo i nepoznato i zbog svega ćete se stresirati. Kada završite radnu sedmicu i kada se osvrnete, shvatićete da ste se nervirali bez ikakvog razloga. Sve je rešeno, sve je na svom mestu, sve funkcioniše baš kako treba….

Novac

Spletom srećnih i neobičnih okolnosti – sledi vam povećanje priliva…

Zdravlje

Stres i napetost mogu doneti probleme sa kičmom, glavoboljama ili krvnim pritiskom….

Стране: 1 2