NEDELJNI HOROSKOP OD 30. MARTA DO 5. APRILA 2020. GODINE

NEDELJNI HOROSKOP OD 30. MARTA DO 5. APRILA 2020. GODINE

29 марта, 2020 Off By ludarito

OVAN

Posao

Prelazak Marsa koji vlada vašim znakom u znak Lava donosi vam priliv nove energije i želju da se dokazujete na poslu. Ne brinite, imaćete više nego dovoljno prilika za dokazivanje jer vas u ovoj sedmici čekaju mnogobrojne obaveze, velika žurba i pokušaj da uhvatite korak sa vremenom. Mogući su nesporazumi i sitni problemi na poslu koji će vas usporavati – od teškoća u dogovorima do gubljenja važnih papira i problema sa tehničkim sredstvima.

Novac

Troškovi vezani za dom ili članove porodice izvlače vam više novca od planiranog.

Zdravlje

Mogući problemi sa spavanjem. Alergijske reakcije.

 

BIK

Posao

Više situacija i verovatno i više osoba će vam tokom ove sedmice skakutati po živcima. U kontaktu sa onima koji vas nerviraju primenite malo manipulativnosti i lukavosti – sve je dozvoljeno, samo da se izbegne konfliktna situacija. Što se tiče situacija koje će vas nervirati, šta da vam kažem – pripremite se da ih brzinski, u hodu rešavate. Više je nego izvesno da ćete se vrlo uspešno izboriti sa svime. Proveravajte sebe kada je papirologija u pitanju – tu može biti grešaka.

Novac

Prilivi su se naglo povećali, a onda isto tako naglo i stali. Ne brinite, ovo je samo trenutno.

Zdravlje

Nervoza i stres mogu prouzrokovati probleme sa spavanjem. Osetljivo vam je grlo.

 

BLIZANCI

Posao

Čini vam se da ste nekako u zapećku kada je posao u pitanju. Do vas dolaze informacije za koje uopšte niste sigurni da li su istinite ili ne – sve čujete od drugih, a ne znate koliko im uopšte možete verovati. Savet – ne odlučujte i ne povlačite impulsivne poteze, pogotovo ako su oni zasnovani na „rekla – kazala“ informacijama. Sačekajte dalji tok dešavanja. U ovoj sedmici ćete biti dosta okupirani poslom i verovatno u velikoj žurbi – stoje mogućnosti da zakasnite sa bitnim obavezama, pa se organizujte bolje.

Novac

Jedan fin priliv u drugom delu sedmice malo će vam rasteretiti dušu…

Zdravlje

Problemi sa grlom i disajnim putevima.

 

RAK

Posao

Do polovine sedmice bićete u nekom vrlo čudnom raspoloženju – nešto na kraj srca, besni, nervozni, možda i zabrinuti. No, vrlo brzo ćete uvideti da nemate razloga za tako nešto. Promene zbog kojih ste nakostrešeni i ustreptali i nisu toliko loše kao što to vama na prvi pogled izgleda. Nešto ćete menjati u načinu rada i samo je prvi momenat neprijatan, posle toga će sve brzo dolaziti na svoje mesto. Sposobniji ste i prilagodljiviji nego što mislite.

Novac

Ulazite u period pojačanih i učestalijih priliva.

Zdravlje

Pojačana nervoza, ali zdravlje – solidno.

 

LAV

Posao

Neke neprijatne situacije se mogu izdešavati tokom ove nedelje, ali ćete vrlo brzo uspeti da ih raščistite i sve postavite na svoje mesto. Da, sigurno je da ćete se u procesu nervirati, možda i biti ogorčeni na neke osobe – ali sada vam je najpre na pameti kako da se izborite sa ovim….o svemu ostalom ćete misliti sutra. Ova nedelja će doneti naporne poslovne obaveze kako god okrenuli, pa se negde psihički pripremite da žestoko zapnete. Prolazni nesporazumi i razmirice sa osobama sa kojima sarađujete.

Novac

Mogućnost da zaradite na brzinu ili dobijete neočekivani finansijski priliv.

Zdravlje

Izbacite višak energije kroz rekreaciju, šetnju, bavljenje sportom.

 

DEVICA

Posao

Opterećeni ste mnogim pitanjima, neke situacije vas prosto „bodu u mozak“ i bilo bi jako dobro da u ovoj nedelji ne budete impulsivni onda kada vam vreme nije. Za neke stvari morate još malo sačekati. Bolje se organizujte jer u danima koji su ispred vas dolazi do velikog povećanja obima obaveza i biće vam dragocen svaki trenutak. Promene u dogovorima i u planovima vas mogu nervirati ali probajte da se prilagodite, koliko god da je to u vašoj moći.

Novac

Na brz način možete doći do novca. Ukoliko je ovo skopčano sa nekim rizikom – budite obazrivi.

Zdravlje

Nesanica, nervoza, problemi sa cirkulacijom i krvnim pritiskom.

…NASTAVAK PROČITAJTE NA SLEDEĆOJ STRANI…

 

Стране: 1 2