HOROSKOP za PONEDELJAK – Uživaćete u zajedničkim trenucima sa osobom koju volite. Povoljan je dan za nova poznanstva!

HOROSKOP za PONEDELJAK – Uživaćete u zajedničkim trenucima sa osobom koju volite. Povoljan je dan za nova poznanstva!

22 марта, 2020 0 By ludarito

OVAN

POSAO: Moguće je da ste malo razočarani poslovnim okolnostima i da situacija ne ide u onom pravcu u kom ste očekivali. Posvetite se svom poslu malo više i naćićete rešenje.

LJUBAV: Konačno ćete pronaći kompromisno rešenje za probleme sa voljenom osobom. Možete da očekujete da će vaš odnos biti malo poljuljan u narednom periodu.

ZDRAVLJE: Posetite lekara radi kontrole. Moguće je da ćete biti osetljivi i podložni brojnim problemima sa zdravljem u narednom periodu. Povedite više računa o sebi.

 

BIK

POSAO: Raspoloženi ste i u poslovno okruženje unosite dosta pozitivne energije danas. možete da očekujete da će sve proteći glatko i da nećete imati veće probleme ili komplikacije.

LJUBAV: Uživaćete u zajedničkim trenucima sa osobom koju volite. Povoljan je dan za nova poznanstva ako ste slobodni. Očekuje vas dobar period za nova i uzbudljiva dešavanja.

ZDRAVLJE: Skloni ste virusnim infekcijama koje bi mogle da vas opterećuju. Očekuje vas period u kojem ćete biti podložni manjim upakama i bolnim stanjima.

 

BLIZANCI

POSAO: Možete da računate da ćete tokom današnjeg dana uspeti da ostvarite svoje poslovne ciljeve. Preed vama je period u kojem će vam trebati dosta vremena da se organizujete.

LJUBAV: Novi poznanik će pokazati svoje simpatije ka vama u trenutku u kom to najmanje budete očekivali od njega. Moguće je da će veoma brzo da dođe i do početka ljubavne veze.

ZDRAVLJE: Redovno kontrolišite krvni pritisak. Moguće je da ćete imati manje probleme na ovom polju. Potrudite se da izbegavate preterano naprezanje kao i preveliki stres.

 

RAK

POSAO: Važno je da usmerite svoju energiju na prioritete na poslovnom polju i da se ne rasipate na nevažne sitnice. Očekuje vas faza u kojoj ćete imati dosta novih poslovnih dešavanja.

LJUBAV: Ako želite da se dese neke promene na ovom polju biće potrebno da pokažete inicijativu. Potrudite se da voljenoj osobi stavite do znanja koliko vam je do nje stalo.

ZDRAVLJE: Imate manjak energije i potreban vam je odmor. Današnji dan vam nije naročito povoljan, pa možete da budete skloni nekim problemima na polju zdravlja.

 

LAV

POSAO: Postoji osoba koja bi mogla da vam ponudi novu poslovnu saradnju. Spremni ste za promene na ovom polju. Važno je da se potrudite da uložite dodatni napor u posao.

LJUBAV: Potrebno je da se više posvetite vašem partneru ako želite da vam veza izađe iz krize. Pred vama je period u kojem ćete imati sklonost ka tome da u nekim stvarima preterujete.

ZDRAVLJE: Prijalo bi vam je opuštanje i razgovor sa prijateljima. Iskoristite vikend za druženje. Potrudite se da svoje slobodno vreme kvalitetno iskoristite.

 

DEVICA

POSAO: Niste spremni za promene kada je u pitanju ovo polje. Moguće je da se još uvek držite nekih starih načina i da vam to predstavlja kočnicu zbog koje ne možete da napredujete.

LJUBAV: Od svog partnera očekujete razumevanje i podršku. Današnji dan vam je povoljan za ljubavno polje. Potrudite se da voljenom osobom provedete neko kvalitetno zajedničko vreme.

ZDRAVLJE: Čuvajte svoj kardiovaskularni sistem. Moguće je da ćete biti skloni probemima sa srcem, krvnim pritiskom i poteškoćama koje su vezane za aritmiju.

…NASTAVAK PROČITAJTE NA SLEDEĆOJ STRANI…

 

Стране: 1 2