NEDELJNI HOROSKOP OD 23 – 29. MARTA 2020.GODINE

NEDELJNI HOROSKOP OD 23 – 29. MARTA 2020.GODINE

23 марта, 2020 Off By botanika

OVAN

Posao

Milion i jedan plan, milion i jedna ideja. Ono što je moguće u datim okolnostima, pokrenućete. A poznajući vas – pokrenućete više nego bilo ko drugi. Postoje određene prepreke, postoji problem sa kompletnom realizacijom – ali vaša je energija sada dovoljno jaka da može makar neke od tih prepreka da slomi. Sve u vezi posla odvijaće se uglavnom mirno. Vesti i informacije koje dolaze do vas menjaju vam perspektivu i način funkcionisanja, testiraju vaše snage ali vi uporno kročite napred.

Novac

Koliko god da je labav, osećaj sigurnosti po pitanju finansija stoji.

Zdravlje

Alergije, problemi sa sinusima. Ostanite kod kuće, i zbog sebe i zbog drugih.

 

BIK

Posao

Ulazak Saturna u polje karijere i pozicije može vas jednim delom u ovoj nedelji zakočiti ili vam doneti okolnosti vezane za posao za koje će vam biti potrebno vremena da se prilagodite. I pored ovoga – nekako ste mirni i sigurni da su ovakve okolnosti prolazna stvar i da će naredni period doneti razrešenje i pokret. Obaveze koje imate odvijaće se nekim ustaljenim tokom. Informacije koje dobijate čas doprinose vašem optimizmu, čas niste sigurni da li su prave, realne. Sačekajte, pokazaće vreme sve.

Novac

Finansijska stabilnost postoji, ali postoje i preveliki troškovi. Zakočite malo.

Zdravlje

Manji problemi sa grlom. Ostanite kod kuće, i zbog sebe i zbog drugih.

 

BLIZANCI

Posao

Vrlo se čudno osećate a još čudnije ponašate. Moguće je itekako da je ovo sve skopčano sa trenutnom situacijom koja je promenila vaš način funkcionisanja ili donela nepredviđena otežanja. No, gde je problem tu je automatski i rešenje pa će mnogi od vas tokom ove nedelje pronaći način da se makar na kratko izdignu ili uvedu promene koje im odgovaraju i prijaju. Malo će vas smoriti što će dosta situacija kretati pa kočiti pa kretati iznova, ali sve je ovo rešivo koliko god na prvi pogled izgledalo komplikovano.

Novac

Nije savršeno, ali ćete ipak biti dosta mirni u ovom segmentu.

Zdravlje

Respiratorni trakt je osetljiv. Ostanite kod kuće, i zbog sebe i zbog drugih.

 

RAK

Posao

Bila korona ili ne bila – ovo je dobra poslovna sedmica za vas. Mlad Mesec u polju karijere samo dodatno otvara period koji za vas donosi pozitivne promene. Iako sve može izgledati haotično i na prvi pogled kao da se ne zna ko pije a ko plaća i u kom će se pravcu situacije odvijati – vi ipak stojite stabilno a razrešenje će svakako doći. Imate ogromnu podršku, bilo da ste je svesni ili ne. I ta podrška će vam pomoći da prevaziđete povremene, možda neprijatne ili komplikovane momente u ovoj sedmici.

Novac

Korektno. Malo povedite računa o troškovima.

Zdravlje

Sinusi, prehlade, alergije. Ostanite kod kuće, i zbog sebe i zbog drugih.

 

LAV

Posao

Sve je dobro i ništa nije dobro. Sve je dobro zato što poslovna stabilnost postoji, a ništa nije dobro zato što vi svoja raspoloženja menjate na svaka dva sata. Informacije koje dobijate vam čas donose mir, čas nemate pojma šta da uradite dalje. Neki ishitreni potezi i odluke vam se sada zaista ne preporučuju – samo ono o čemu ste debelo i dobro razmislili, svesni i prednosti i mana takvih odluka. Neke promene koje se događaju na duži rok će se pokazati kao ipak povoljne, iako vam sada jako smetaju.

Novac

Neki sitniji prilivi postoje, ali jako morate voditi računa o troškovima.

Zdravlje

Dobro ste, možete imati manjih oscilacija raspoloženja ali ok ste. Ostanite kod kuće, i zbog sebe i zbog drugih.

 

DEVICA

Posao

E tek kad je posao u pitanju, ne znate gde udarate. Potpuna rasutost i nefokusiranost koja i može i ne mora imati ikakvih dodirnih tačaka sa realnom situacijom. U svakom slučaju, iako to vama tako ne izgleda – prilično dobro plivate u svemu ovome. Možda radite stvari na drugačiji način, možda nosite u stomaku i na leđima teret zbog situacija i okolnosti koje su oko vas – ali se snalazite i gurate dalje. Još vi niste ušli u punu radnu brzinu, ali i to će se uskoro dogoditi.

Novac

Finansijski ćete biti ok, koliko god se brinuli i nervirali.

Zdravlje

Ne budite hipohondar, imate veći problem u glavi nego u realnosti. Ostanite kod kuće, i zbog vas i zbog drugih.

…NASTAVAK PROČITAJTE NA SLEDEĆOJ STRANI…

 

Стране: 1 2