HOROSKOP za PONEDELJAK – Uživaćete u zajedničkim trenucima sa osobom koju volite. Povoljan je dan za nova poznanstva!

HOROSKOP za PONEDELJAK – Uživaćete u zajedničkim trenucima sa osobom koju volite. Povoljan je dan za nova poznanstva!

22 марта, 2020 Off By ludarito

VAGA

POSAO: Moguće je da vam se nudi prilika za putovanje koje će vam doneti nove poslovne kontakte i saradnje. Pred vama je period u kojem ćete imati mnogo novih dešavanja.

LJUBAV: Deluje vam da je partner počeo da pokazuje više emocija ka vama i dopada vam se takva promena. Spremni ste da se potrudite da vaša veza napreduje i da pređe na viši nivo.

ZDRAVLJE: Mogući problemi sa zuboboljom. Očekuje vas faza u kojoj ćete biti skloni poteškoćama na ovom planu. Posetite na vreme svog stomatologa.

 

ŠKORPIJA

POSAO: Biće vam potrebna pomoć i nečiji savet da bi razrešili komplikacije koje su vam iskrsle na ovom polju. Potrudite se da smanjite sujetu i da budete spremni da učite od drugih.

LJUBAV: Flertujete i spremni ste otvorenije da pokažete svoje interesovanje ka osobi do koje vam je stalo. Moguće je da ćete uskoro napraviti prvi korak ka ostvarenju veze sa njom.

ZDRAVLJE: Zdravlje je sve bolje. Očekuje vas faza u kojoj ćete biti jači, energičniji u kojoj ćete imati mogućnost da se regenerišete i prevaziđete tegobe iz prošlosti.

 

STRELAC

POSAO: Važno vam je da vas drugi ljudi ozbiljno shvate i da vaše ideje na ovom polju budu prihvaćene. Potrudite se da stvorite bolju sliku o sebi kako biste napredovali u poslu.

LJUBAV: Nakon iskrenog razgovora sa voljenom osobom ćete uvideti da sa njene strane postoji mnogo sumnji i nepoverenja ka vama. Važno je da sve razjasnite i da budete iskreni.

ZDRAVLJE: Mogući problemi sa plućima kod vas. Izbegavajte duvanski dim i cigarete. Važno je da budete odlučniji i da se pridržavate pravila zdravog života.

 

JARAC

POSAO: Preporuka je da se danas posvetite novim poslovnim projektima i pokretanju novih saradnji. Važno je da budete odlučni i da ne zanemarujete svoje poslovne obaveze.

LJUBAV: Ukoliko ste slobodni, možete da očekujete da ćete imati zanimljivo poznanstvo. Zauzeti Jarčevi nemaju veće promene na polju ljubavi u narednom periodu.

ZDRAVLJE: Imate višak energije i važno je da ga usmerite na pravi način. Potrudite se da date sve od sebe kako biste maksimalno iskoristili ovaj povoljan dan.

 

VODOLIJA

POSAO: Možete da očekujete povoljnu priliku za zaposlenje. Otvaraju vam se nove mogućnosti. Spremni ste da iskoristite sve šanse koje vam život pruža u ovom periodu.

LJUBAV: Slobodne pripadnike ovog znaka očekuju promene na polju ljubavi. Pojavljuje vam se nova osoba za flert i sa njom možete da očekujete odličnu komunikaciju.

ZDRAVLJE: Odlično stanje na polju zdravlja vas očekuje. Ne biste trebali da imate bilo kakve probleme. Osećate se dobro u svojoj koži i nemate ni jedan razlog da budete zabrinuti.

 

RIBE

POSAO: Radite svoj posao najbolje što možete i sigurni ste u svoje sposobnosti. Dobro ste organizovani i disciplinovani. Pred vama je povoljna faza za ovo polje.

LJUBAV: Dan je povoljan za stabilizaciju odnosa sa partnerom. Možete da očekujete pozitivne promene na ovom planu. Posvetite voljenoj osobi više vremena i bićete zadovoljni.

ZDRAVLJE: Potrebna vam je fizička aktivnost kako bi se bolje osećali. Vi ostvarujete svoj pun potencijal samo onda kada ste u dobroj formi. Nađite vremena za vežbanje.

Стране: 1 2