Danas je DAN ZALJUBLJENIH: Izaberite jedno SRCE i saznajte da li će vam cela godina biti U ZNAKU LJUBAVI, kao ovaj današnji dan!

Danas je DAN ZALJUBLJENIH: Izaberite jedno SRCE i saznajte da li će vam cela godina biti U ZNAKU LJUBAVI, kao ovaj današnji dan!

14 фебруара, 2020 Off By botanika

Period do kraja godine vam donosi ono što ste odavno želeli. Veoma je moguće da ćete do kraja godine dobiti ponudu za brak. Tokom meseca juna vaš partner će predložiti da vašu vezu podignite na najveći mogući nivo, a odluka će biti samo na vama. Dakle, vama ljubav neće doneti tugu kada je u pitanju period do kraja godine. Vi ćete znati samo za sreću i za lepe trenutke. I veoma lako bi se moglo desiti da stupite u brak, a to će svakako biti ostvarenje svih vaših snova.

SRCE broj 3

Svi oni koji su odabrali srce broj 3, moraju biti spremni na velike ljubavne promene. U vašem životu će se desiti prava eksplozija kada je ljubav u pitanju, ali biće i trenutaka kada ćete patiti. Naime, veza u kojoj se trenutno nalazite neće dugo trajati. Možda ćete današnji dan dočekati zajedno, ali vas uskoro očekuje raskid veze. Odluku za kraj ćete doneti vi, tokom meseca marta. I baš u tom mesecu upoznaćete jednu osobu o kojoj nećete moći da prestanete da razmišljate. Zbog toga ćete prekinuti sadašnju vezu i nastaviti da maštate o toj novoj osobi. I upravo sa njom, mesec april će vam doneti početak nove ljubavne priče. Međutim, u toj vezi neće biti baš sve onako kako ste očekivali. Neki postupci novog partnera će vas naterati da se zapitate da li ste doneli pravu odluku. Ali to će biti samo trenutni problemčić, jer ćete već od kraja meseca maja pa sve do kraja godine uživati u sreći sa novim partnerom. Sa njim ćete doživeti mnogo lepih trenutaka i romantičnih putovanja. Možda početak godine neće biti sjajan, ali ćete kraj godine dočekati srećni i zaljubljeni.

Srećan svima Dan zaljubljenih!

 

Стране: 1 2