Danas je DAN ZALJUBLJENIH: Izaberite jedno SRCE i saznajte da li će vam cela godina biti U ZNAKU LJUBAVI, kao ovaj današnji dan!

Danas je DAN ZALJUBLJENIH: Izaberite jedno SRCE i saznajte da li će vam cela godina biti U ZNAKU LJUBAVI, kao ovaj današnji dan!

14 фебруара, 2020 Off By botanika

Možda smo skloni tome da zaboravimo neke bitne datume, ali niko od nas neće pogrešiti ako ga upitate šta se slavi 14. februara. Svi zaljubljeni, pa i oni koji to nisu, znaju da se danas slavi Dan zaljubljenih! Izaberite jedno srce i saznajte da li će vam cela godine biti u znaku ljubavi kao ovaj današnji dan, da li ćete upoznati neku novu ljubav ili ćete možda patiti. Svi znamo da ljubav ne daje uvek ono što od nje želimo, nekada nam pokloni neverovatnu sreću, a nekada bol i patnju. Sigurni smo da vas sve zanima šta je ljubav pripremila za vas do kraja godine, zato odaberite jedno srce i u nastavku teksta pročitajte odgovor.

SRCE broj 1

Ako ste odabrali srce broj 1, vama je u životu ljubav na prvom mestu. Vi ste neko ko je spreman da učini sve što je moguće da bi imao što više sreće u ljubavi. Za vas je ljubav najvažnija i ona je pokretač svega. Period do kraja godine doneće vam mnogo razloga za ljubavnu sreću, ali moramo reći da će biti i trenutaka kada će tuga pokucati na vaša vrata. Današnji dan ćete provesti u zagrljaju voljene osobe i biće to jedan od najlepših dana u ovom mesecu. Ali već u toku meseca marta vas očekuju brojna negativna dešavanja na planu ljubavi. Moglo bi se reći da će za ta negativna dešavanja biti odgovaram vaš partner.

Vi ćete dugo razmišljati o raskidu, jer ste puno puta praštali svom partneru. Ali ljubav će pobediti, kao i uvek, i vi ćete mu pružiti još jednu šansu. I ta odluka će se ispostaviti kao najbolja moguća. Naime, od meseca aprila pa do kraja ove godine, vaša ljubav će zaista blistati i vi ćete samo za sreću znati. Vaš partner će konačno shvatiti šta je pogrešno radio i šta ste mu sve oprostili i zbog toga će period do kraja godine pretvoriti u najlepši san. Tako da bi se moglo reći da ćete vi do kraja godine biti veoma zadovoljni na planu ljubavi.

SRCE broj 2

Vama godina nije počela najbolje kada je ljubav u pitanju, jer ste imali mnogo problema. Međutim, ljubav je za vas pripremila puno lepih iznenađenja do kraja godine. Jedno od tih iznenađenje vas svakako očekuje na današnji dan. Vaš partner će učiniti sve da današnji dan nikada ne zaboravite. Do kraja meseca vas očekuje još puno trenutaka koji će zbližiti vas i vašeg partnera. A od meseca marta bi se moglo reći da ćete uživati samo u magičnim trenucima. Nastavak na sledecoj strani.

Стране: 1 2