OVO NIJE OBIČIAN DAN: 7 stvari koje NIKAKO ne smete da radite na Dan zaljubljenih

OVO NIJE OBIČIAN DAN: 7 stvari koje NIKAKO ne smete da radite na Dan zaljubljenih

14 фебруара, 2020 Off By botanika

Za neke 14. februar predstavlja još jedan običan dan. Ipak, bilo da ste ravnodušni, uznemireni ili uzbuđeni pročitajte šta nikako ne smete uraditi tog dana…

 

1. Ne zakazujte sastanak
Prvi sastanci su dovoljno teški, što bi značilo da je dodatni pritisak zbog Dana zaljubljenih potpuno bespotreban. Velike su šanse da ćete oboje provesti veče u lažnim očekivanjima nadajući se da je on pravi ili ćete jednostavno jedva čekati da se vratite kući u pidžamu. Ovo nije dan kada treba da rizikujete, pomerite sastanak za naredni i dovedite u pitanje njegovu ličnost ako je on bio taj koji je ovo predložio.

 

2. Nemojte da se žalite
Nema ništa gore od nekoga ko se po ceo dan žali na životno stanje, glavobolju, otkucavanje biološkog sata, single status… Sačuvajte dostojanstvo, našalite se na sopstveni račun, a sve ostalo sačuvajte za svoj blog. Negativnost rađa negativnost što dovodi do toga da njene efekte osećate čitav dan, kao i svi oko vas.

 

3. Nemojte zvati bivšeg dečka
Nikako! Ako uopšte razmišljate o ovome dok prestrašeno sedite u svojoj sobi i slušate tužnu muziku, prekinite! Prirodno je da tokom ovog dana vaše misli lete poslednjoj ljubavi, ali raskinule ste sa razlogom i to čak ni Kupidon ne može ispraviti.

 

 

4. Nemojte da pijete
Poslednje što vam treba je da pijani preživite praznik zaljubljenih. Dok je savršeno prihvatljivo da se sredite i izađete sa svojim drugaricama na Valentine’s Day, nemojte izazivati svoju divlju stranu. Zapamtite, ovo je još jedan običan kalendarski dan, a to što ćete popiti četiri tekile neće popraviti ništa u vašem ljubavnom životu. Nastavak na sledecoj strani.

Стране: 1 2