NEDELJNI LJUBAVNI HOROSKOP od 06 – 12. JANUARA 2020.god: :Slobodni mogu malo da odlepe za nekim….ili malo više,neke strasti mogu proključati u svakom slučaju – biće interesantno!

NEDELJNI LJUBAVNI HOROSKOP od 06 – 12. JANUARA 2020.god: :Slobodni mogu malo da odlepe za nekim….ili malo više,neke strasti mogu proključati u svakom slučaju – biće interesantno!

5 јануара, 2020 Off By botanika

 

STRELAC
Kažu da dogovor kuću gradi, a u vašoj „kući“ nešto ovih dana baš i ne funkcioniše kako treba kada su ti dogovori u pitanju. Dogovorite se jedno, mislite na drugo, a uradite treće. Onda partner kaže da ste vi krivi, a vi tvrdite da je jedina krivica do njega.

Vama se čini da voljena osoba baš i nije mentalno dobro ovih dana, jer je vi ništa ne razumete. A čini vam se da ni ona samu sebe ne razume. Jednom rečju – potpuna konfuzija po nekim pitanjima, ali to ni ne bi trebalo nešto mnogo da vas brine – ionako će se sve rešiti samo od sebe.

 

Ukoliko ste usamljeni, možda previše očekujete od neke osobe koja vam je simpatična. Ne znači da neće biti dobro, samo nemojte da gradite nerealne planove u glavi…

 

JARAC
To što vi znate da vam je stalo do partnera i da je on ukorenjen u vašem srcu i mislima – izgleda samo vi znate i vidite. Druga strana nikako. Doduše, ako biste možda neki put nešto rekli ili konkretnije pokazali – možda bi voljenoj osobi postalo jasnije.

Probajte, ne boli to. A i nije toliko strašno kao što vam se na prvi pogled čini. Umesto toga, vi se uplićete u neke priče koje samo vi razumete a na koje vas vaše voljeno biće bledo gleda jer uopšte joj nije jasno šta je pisac hteo da kaže.

 

Ukoliko ste slobodni, tu imamo dve situacije – ili vi muvate nekog, ali tako nespretno i konfuzno da vaša simpatija uopšte nije svesna da vam se dopada….ili ste se tako upleli u nešto što je vezano za prošlost da ne uspevate da se ispetljate….

 

VODOLIJA
Vodolije će biti dobro u svojim partnerskim relacijama, dokle god tu neko nešto ne krije, ne sakriva i ne mulja. Bilo vi, bilo partner. Uopšte nije važno kakve su tajne u pitanju – da li ljubavne, da li se vezuju za finansije ili za nešto stoto – poenta je u tome da i vi i druga strana morate da se potrudite da budete maksimalno otvoreni jedno prema drugom. I onda će sve funkcionisati kako treba.

 

Ukoliko ste usamljeni, neko se oko vas mota sigurno, ali – ili ta osoba ne pokazuje jasno da je zainteresovana, ili vi niste baš sigurni šta ćete sa njom. Možda biste, ali možda i ne biste. A može da se desi i da ste sumnjičavi prema ovoj personi – nešto vam se čini da baš i nije najiskrenija prema vama i da nešto krije…

 

RIBE
Problem je u tome što ćete vi misliti da vam je sve jasno. Da ste svaku kockicu posložili na svoje mesto i da vas je „pukla“ istina. Naravno, ovo neće imati veze sa vezom. Samo ćete povremeno jasno videti situaciju sa voljenom osobom.

Zaista vam se ne preporučuje da donosite bilo kakve odluke ili da pokrećete bilo kakva ozbiljnija pitanja sa partnerom. Samo ćete se oboje pogubiti, iznervirati i napraviti problem sami sebi u glavi. Dakle – manje priča, više emocija. I sve će biti kako treba.

Ukoliko ste usamljeni, eto vama nekog ko je željan da tu vašu usamljenost u korenu uništi. Pustite da vas ova osoba vodi – a može vas zaista odvesti put nekih vrlo zanimljivih i lepih dešavanja….

Стране: 1 2 3