NEDELJNI LJUBAVNI HOROSKOP od 06 – 12. JANUARA 2020.god: :Slobodni mogu malo da odlepe za nekim….ili malo više,neke strasti mogu proključati u svakom slučaju – biće interesantno!

NEDELJNI LJUBAVNI HOROSKOP od 06 – 12. JANUARA 2020.god: :Slobodni mogu malo da odlepe za nekim….ili malo više,neke strasti mogu proključati u svakom slučaju – biće interesantno!

5 јануара, 2020 Off By botanika

LAV

Nije loše u vašim partnerskim odnosima. Možda malo dinamično (to je inače, lep izraz za povremena bljuvanja vatre), ali sa dobrim rezultatima i posledicama. Uspećete da se usaglasite bolje nego što će to u prvom momentu izgledati. U ovoj sedmici možete otvoriti vrata nekim pozitivnim promenama koje će brzo zaživeti i učiniti da se u narednom periodu osećate mnogo stabilnije u odnosu sa voljenom osobom.

 

Ukoliko ste usamljeni, ovo može biti vrlo interesantna nedelja. Sa jednom osobom biste mogli ostvariti vrlo zanimljiv ljubavni početak, ali imaćete malo problema u komunikaciji – zato se dobro potrudite da i vi budete jasni, ali i da razumete šta je onaj preko puta pokušao da vam kaže….

 

DEVICA
Trudite se da se prilagodite voljenoj osobi, ali ispada kao da mnogo toga radite pogrešno ili ne razumete potrebe druge strane. Ipak, istrajavate u pokušajima, neki put čak i na svoju štetu. Možda ne umete da izrazite ono što osećate, ali umete da pokažete, pa se vodite postupcima, ne rečima.

Ako vaš partner ima iole razumevanja, biće mu jasno da želite da mu se približite, da želite da pokažete bliskost i nežnost. Samo nastavite.

Oni koji su slobodni – za neke od vas je period izuzetno dobar za emocije, za neke baš i nije. Sve zavisi od toga kako reagujete i koliko umete da prepoznate prave osobe. Šanse će imati i jedni i drugi, ali kakav će rezultat biti – to ćemo još videti. Emotivna prošlost je takođe aktuelna i dalje…

 

VAGA
Da ste zadovoljni – pa niste. No, kad pogledate sa druge strane – da se dosta toga smirilo i utišalo – ma jeste. Vi i partner sada kao funkcionišete nešto malo bolje, ali primetno je da ste vi i dalje okupirani lošim mislima i odjecima onoga što se dešavalo u prethodnom periodu.

Samo polako, sve će se ovo srediti i doći na svoje. Ne budite opsesivno okupirani negativnostima – ima i dobrih stvari u vašem partnerstvu kojima se možete okrenuti. Ne gledajte baš toliko mračno i tvrdo na sve.

Oni koji su slobodni – Venera između Saturna i Plutona vraća vas korak unazad, želeli vi to ili ne. Neko iz prošlosti sada vam se može uvlačiti u misli ili „nasrtati“ na vas pokušajima da obnovi komunikaciju. Vidite šta ćete sa ovim.

 

ŠKORPIJA
Vaš vladar Mars ušao je u polje partnerstava, što sa jedne strane donosi to da ćete više sebe ulagati u sve što je vezano za odnos sa voljenom osobom. S druge pak – nemate vi neku naročitu snagu da bilo šta menjate ili da utičete na vezu, osim ako ćete se posvetiti tome da sa partnerom više uživate u svim životnim zadovoljstvima.

 

Taj segment „uživanja“ može u ovoj sedmici biti vrlo zanimljiv i doneti vam vrlo strasne momente sa osobom koju volite.

Oni koji su slobodni imaju vrlo zanimljive trenutke sa osobama suprotnog pola. Ima tu više potencijalnih „kandidata“ i onih koji vam mogu zapasti za oko….a i vi njima. Neke strasti mogu proključati, neke se emocije mogu probuditi. U svakom slučaju – biće interesantno!

…NASTAVAK POČITAJTE NA SLEDEĆOJ STRANI…

 

Стране: 1 2 3