NEDELJNI LJUBAVNI HOROSKOP od 06 – 12. JANUARA 2020.god: :Slobodni mogu malo da odlepe za nekim….ili malo više,neke strasti mogu proključati u svakom slučaju – biće interesantno!

NEDELJNI LJUBAVNI HOROSKOP od 06 – 12. JANUARA 2020.god: :Slobodni mogu malo da odlepe za nekim….ili malo više,neke strasti mogu proključati u svakom slučaju – biće interesantno!

5 јануара, 2020 Off By botanika

OVAN

U ovoj nedelji treba biti posebno oprezan kada je komunikacija sa partnerom u pitanju. Vaše voljeno biće je prilično sumnjičavo, i ukoliko mu se učini da postoje nelogičnosti u vašim izjavama ili ukoliko pomisli da lažete – možete se suočiti sa prilično snažnim ljubomornim prebacivanjima.

Što je najgore, vi ćete povremeno stvarno delovati kao da ste izgubljeni u vremenu i prostoru, što će drugoj strani samo davati materijal za sumnju.

Gledajte da se „volite“ što više – u prevodu, igrajte na kartu strasti, da biste neutralisali mogućnosti za bilo kakvu sumnju. Slobodne može zainteresovati osoba koja ne živi blizu njih, ili eventualno – neko preko poslovnog segmenta.

 

BIK
Realno gledano, sve bi u vašim emotivno partnerskim odnosima u ovoj nedelji trebalo da funkcioniše dosta mirno. Partner je okrenut prema vama, pokušava da vam se podvuče pod kožu, podilazi vam – u suštini, radi sve ono što ste vi u prethodnom periodu zahtevali i očekivali, ali prilično bezuspešno.

Trebalo bi da vam je sada srce na mestu, jel da? Pa zašto nije? Možda zato što ste previše oprezni, možda zato što ste previše nepoverljivi, možda zato što vam je ovo ponašanje druge strane prilično sumnjivo i pitate se šta stoji iza toga.

 

Verovatno ništa, samo da znate….Slobodni mogu malo da odlepe za nekim….ili malo više, ali šta sad – sve je za ljude. Interesantno je, pa uživajte u dešavanjima.

 

BLIZANCI
Vi lično mislite da ste potpuno realni kada su partnerski odnosi u pitanju, da vam je sve jasno i da ste u pravu. Žao mi je što ću vas razočarati, ali izuzetno su male mogućnosti da je to baš tako. Skloni ste ili da ne vidite ono što je očigledno, ili da od sitnice napravite gromadu.

U prevodu, ovo vam je period u kojem ne biste trebali sami sebi da verujete, svojim zaključcima i svojim prosuđivanjima. Partner je mnogo korektnije postavljen od vas, ali teško je da vas sada može ubediti da niste u pravu.

 

Pa šta da radite? Pa ništa, trudite se makar da u svojoj ubeđenosti ne zabrljekate nešto u odnosu sa voljenom osobom. Slobodni – možete da se zaljubite baš onako – da budete romantični za sve pare. Pa hajte, fino je to..

 

RAK
Kad god je pun Mesec, a u ovoj nedelji je to u znaku Device, vi generalno gledano imate problem sa promenljivim raspoloženjima i osećanjima. No, u ovoj sedmici to može biti pojačano i time što ćete biti ubeđeni da ste neke situacije shvatili baš kako treba i smatrati da ste u pravu, a u suštini – to neće imati nikakvih dodirnih tačaka sa realnošću.

 

U prevodu – možete napraviti problem bez problema sa voljenom osobom. Trudite se da to ne uradite. Sačekajte pre nego što progovorite i napadnete.

 

Oni koji su slobodni – za vas je ovo zanimljiv period po pitanju emocija. Kontakti sa nekim osobama mogu se pojačati, mogu i strasti proraditi, ma može biti i nekih zanimljivih ljubavnih početaka!

…NASTAVAK POČITAJTE NA SLEDEĆOJ STRANI…

 

Стране: 1 2 3