HOROSKOP ZA SREDU –  Blizancima stižu lepe vesti, Vodolija je zaljubljena do ušiju, a Riba flertuje sa novim poznanikom

HOROSKOP ZA SREDU – Blizancima stižu lepe vesti, Vodolija je zaljubljena do ušiju, a Riba flertuje sa novim poznanikom

24 децембра, 2019 Off By botanika

 

STRELAC

POSAO: Očekuje vas povoljan dan za nove poslovne odluke i promene. Pred vama je faza uspona na polju karijere. Možete da se nadate nekim lepim vestima danas.

LJUBAV: Očekuje vas zanimljiv susret sa osobom koja ka vama pokazuje veliko interesovanje. Pred vama je period koji može da bude veoma interesantan za nova ljubavna dešavanja.

ZDRAVLJE: Odlično se osećate! Ne biste trebali da očekujete bilo kakve probleme na polju zdravlja. Današnji dan vam je veoma povoljan i donosi vam mnogo pozitivne energije.

 

JARAC

POSAO: Ukoliko ste očekivali da ćete moći da menjate neke stvari danas, verovatno ćete biti prilično razočarani. Moguće je da je na poslovnom polju situacija prilično statična.

LJUBAV: Moguće je da niste zadovoljni okolnostima u kojima se nalazite na polju ljubavi i da vas to jako opterećuje. Nije vam lako da donesete novu odluku na ovom polju.

ZDRAVLJE: Nema problema sa zdravljem kod vas. Stanje vam je generalno stabilno. Mogla bi da vam prija redovna fizička aktivnost, kako biste uspeli da održite dobru kondiciju.

 

VODOLIJA

POSAO: Očekuje vas prilika da uzmete slobodan dan i da se malo odmorite od napornog poslovnog tempa koji imate. Spremni ste da se posvetite nekim drugim stvarima.

LJUBAV: Zaljubljeni ste i želite da pokažete partneru koliko vam je stalo do njega. Očekuje vas period u kojem ćete imati dosta romantičnih dešavanja i lepih iznenađenja.

ZDRAVLJE: Potreban vam je odmor i opuštanje. Možete da očekujete da ćete tokom današnjeg dana imati manje stresove i probleme i da će vam trebati neko vreme da izdvojite samo za sebe.

 

RIBE

POSAO: Malo ste se ulenjili i neke poslovne obaveze ne shvatate dovoljno ozbiljno. Pred vama je teži dan za ovo polje. Potrebno vam je vrme kako biste sve mogli da stabilizujete.

LJUBAV: Flertujete sa novim poznanikom i spremni ste da mu otvorenije priđete kako biste mogli da započnete vezu. Možete da očekujete da ćete imati nova zanimljiva dešavanja u ljubavi.

ZDRAVLJE: Prija vam fizička aktivnost. Počnite da se bavite sportom. Organizujte svoje vreme tako da uvek imate mogućnost da trenirate i da ostanete u dobroj formi i kondiciji.

Стране: 1 2 3