NEDELJNI HOROSKOP OD 16 – 22. DECEMBRA 2019.godine

NEDELJNI HOROSKOP OD 16 – 22. DECEMBRA 2019.godine

15 децембра, 2019 Off By botanika

LAV

Posao

Ključ da izbegnete probleme i nervozu u poslovnom segmentu jeste da se mnogo bolje organizujete i da budete efikasniji u radu. Povremeno je baš ta vaša efikasnost i organizovanost upitna, jer kao da ste skloni da povlađujete sebi i da svaki čas tražite izgovor da odložite ono što morate uraditi. Neke vrlo važne informacije dolaze do vas tokom ove sedmice – početna nervoza zbog njih ubrzo može biti zamenjena olakšanjem kada shvatite da vam ovo itekako ide na ruku…

Novac

Troškovi vezani za kuću ili za kućne aparate, tehniku.

Zdravlje

Nedelja u kojoj vam je potrebno više odmora.

 

DEVICA

Posao

Poslovni segment već neko duže vreme gomila iskušenja i napetost u vama. Ni ova sedmica neće biti ništa bolja, jer se jurnjava nesmanjenim tempom nastavlja. Ova sedmica nije dobra za odluke u trenutku ili obojene besom i nervozom, pa to izbegavajte. Dobra je za komunikaciju, za stvaranje novih kontakata, za pokretanje dogovora – vaša aktivnost tu se sada jako pojačala i iskoristite svaku priliku da proširite svoj krug klijenata ili saradnika.

Novac

Isplata koju očekujete dolazi sredinom sedmice.

Zdravlje

Više opreza u saobraćaju. Mogućnost manjih povreda. Takođe – osetljiv urinarni trakt i pluća.

 

VAGA

Posao

Većim delom ove sedmice osećaćete se zakočeno, opterećeno, pritisnuto obavezama, dogovorima, poslovima. I taman kada pomislite da ste na kraju snaga i da ne postoji teorijska šansa da pokrenete stvari koje su vam bitne – dogodiće se preokret. Ulazak Marsa u vaše polje ličnosti ne samo da vam daje ogromnu količinu energije, već vam daje i obnovljen entuzijazam i želju da savladate ama baš sve što je pred vama. Ulazite u vrlo značajan period. Pripremite se da ga iskoristite.

Novac

Nervoza po pitanju priliva koji očekujete a koji nikako ne stiže.

Zdravlje

Mogući problemi sa grlom, prehlada.

 

ŠKORPIJA

Posao

Prisutna je nervoza, jer ste u ovom periodu razapeti na sto strana, a nemate dovoljno snage da se sa njima izborite. Bukvalno funkcionišete „na mišiće“ i borite se i sami sa sobom, ali i sa drugim ljudima i okolnostima, u pokušajima da sve privedete koliko toliko kvalitetno kraju. Trka sa vremenom je evidentna ovih dana, kao i problemi u dogovorima, sa papirima. Pokušajte da izbegavate impulsivnost i svadljivost jer vam to neće doneti ništa, osim kajanja zbog toga što niste uspeli da se uzdržite.

Novac

Standardna situacija – brzi prilivi i još brže trošenje istih.

Zdravlje

Mogućnosti za povrede, oscilacije pritiska i glavobolje……

…NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

 

Стране: 1 2 3