NEDELJNI HOROSKOP OD 16 – 22. DECEMBRA 2019.godine

NEDELJNI HOROSKOP OD 16 – 22. DECEMBRA 2019.godine

15 децембра, 2019 Off By botanika

OVAN

Posao

Nedelja u kojoj privodite kraju mnogo toga vezanog za posao ili za projekte koje ste započeli. Bar će to vama tako izgledati – činiće vam se da konačno ulazite u period u kojem možete više da odahnete i opuštenije funkcionišete. Naravno, situacije će vam brzo pokazati da to nije tako i da se od vas tek sada očekuje da ljudski „zalegnete“ na posao. No, od količine posla koju odradite sada, zavisiće da li ćete imati više ili manje prostora za manevrisanje u periodu koji dolazi. Završavate bitna papirološka pitanja.

Novac

Krenuli ste u veliku bitku sa računima i dugovanjima…

Zdravlje

Infekcije urinarnog trakta. Mogući manji problemi i sa peskom u bubrezima.

 

BIK

Posao

Vaše polje poslovne svakodnevice počinje da se zahuktava – otvaraju se neki novi momenti, dolaze neke nove obaveze, ali i nove osobe u vašu blizinu. Osećaćete se u jednom momentu demoralisano, pritisnuto, ali umesto da vas to slomi – samo će dodatno probuditi vašu tvrdoglavost i inat. Komunikacija sa poslovnim partnerima s jedne strane postaje konstruktivnija i bolja, ali sa druge – donosi povremene momente u kojima će vam trebati dosta truda da biste održali harmoniju i balans.

Novac

Dosta stabilna situacija, mada vas očekuju neki neplanirani troškovi u drugom delu sedmice.

Zdravlje

Osetljivost – moguće su prehlade ili virusne infekcije.

 

BLIZANCI

Posao

Neke, vama ne baš prijatne obaveze dolaze na dnevni red u ovom periodu. Nešto radite „pod moranje“ i iz tog razloga ste nervozni i spremni za raspravu. U ovoj sedmici može biti neugodnih momenata sa saradnicima i sa kolegama, kao i po pitanju dokumentacije. Trebaće vam sav vaš trud i prilagodljivost da biste doveli stvari u normalu. Vaša pažnja je u ovom periodu raštrkana, teško se fokusirate i moguće je da napravite značajnije greške, pogotovo kada je papirologija u pitanju.

Novac

Na mišiće, ali uspeli ste da regulišete jedno dugovanje.

Zdravlje

Osetljiv imunitet. Mogućnost povreda na radnom mestu.

 

RAK

Posao

U radnom okruženju sve funkcioniše nekim svojim normalnim tokom i vi se tu dosta dobro snalazite. No, mora se priznati da kod vas postoji veliko nezadovoljstvo i potreba za promenama, a neke korake u tom pravcu možete pokrenuti već u ovoj nedelji. Ukoliko to već radite, radite proračunato a ne impulsivno i obojeno besom i nervozom prema nekim osobama. Dobili ste kratke rokove da završite neka papirološka pitanja i vodite računa da vas žurba ne uvede u grešku.

Novac

Opterećenost finansijama, iako je na prvi pogled tu situacija mirna.

Zdravlje

Pred kraj nedelje moguća je manja prehlada.

…NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

 

Стране: 1 2 3