NEDELJNI HOROSKOP OD 16 – 22. DECEMBRA 2019.godine

NEDELJNI HOROSKOP OD 16 – 22. DECEMBRA 2019.godine

15 децембра, 2019 Off By botanika

STRELAC

Posao

Neki noviteti i promene kreću u vašem radnom okruženju. Ni malo vam se sve ovo neće dopasti u početnoj fazi, jer je potrebno da promenite svoje dosadašnje navike i prilagodite se, a ni ne vidite da bi vam ovo bilo šta dobro i kvalitetno donelo. No, moram da napomenem da je to samo privid, vaša trenutna zatvorenost da vidite prilike i da će u narednom periodu sve ovo vama biti jasnije, a i shvatićete da je izuzetno povoljno po vas. Krenite da sređujete zaostale obaveze.

Novac

Novca će u ovoj nedelji biti, ali vaše sigurnosti po pitanju finansija – teško.

Zdravlje

Problemi sa spavanjem, nervoza.

 

JARAC

Posao

Eh, taj vaš posao….Mesto u kojem najviše težite stabilnosti, a sa druge strane – mesto koje vam već dugo vremena tu istu stabilnost ne daje….bar ne lako. Iako sve što se dešava doživljavate kao jednu ogromnu borbu kojoj ne nazirete kraj niti zaključak, morate negde razumeti da ćete rezultate i to one koji su mnogo bolji od očekivanih – videti. Ova nedelja vam donosi napete momente sa kolegama, ali i probleme po svim papirološkim pitanjima. Sredićete vi sve to, ne brinite.

Novac

Troškovi dolaze jedan za drugim i vi ih morate regulisati što pre.

Zdravlje

Hronični bolesnici neka više obrate pažnju na segment zdravlja. Poželjna je kontrola kod lekara.

 

VODOLIJA

Posao

A na poslu – ludnica. Sve se nekako dešava brzinski, u hodu, vi ste se rastrčali na sve strane i povremeno ni sami ne možete da pohvatate šta je ono što ste trebali da završite, a za šta još imate dovoljno vremena. Ako se nadate pomoći od strane saradnika – pa, ja je na vašem mestu ne bih baš očekivala. Čini mi se da ćete junački morati sami da zapnete kroz ovu nedelju, naravno uz ogromnu količinu nervoze. Preokreti, promene i problemi sa papirima pratiće vas sve do kraja sedmice.

Novac

Novac dolazi sa više strana. Isto tako – novac na sve strane odlazi na pojačane troškove…

Zdravlje

Pravi je momenat da se fizički pokrenete. Potrebno vam je to, da biste se osećali dobro.

 

RIBE

Posao

Znate da ste u pravu po nekim pitanjima, i izuzetno vas nervira što vas ljudi koji ne vide dalje od svog nosa konstantno koče, sputavaju ili pokušavaju da se raspravljaju sa vama. No, na nervozu u poslovnom segmentu ste vi već navikli i više vas to ne dotiče kao ranije, pa ćete brzo prelaziti preko ovakvih situacija i raditi svojim tempom i na svoj način. U ovoj sedmici će biti nekih zanimljivih, mada prilično neočekivanih informacija. Neke od njih se mogu vezivati i za promenu radnog mesta.

Novac

Mnogo sitnih troškova. Ne brinite, regulisaćete sve ovo lakše nego što mislite.

Zdravlje

Dobro zdravlje. Više pažnje obratite u saobraćaju.

Стране: 1 2 3