LJUBAVNI I DNEVNI HOROSKOP za SREDU 18. SEPTEMBAR 2019.godine

LJUBAVNI I DNEVNI HOROSKOP za SREDU 18. SEPTEMBAR 2019.godine

16 септембра, 2019 Off By botanika

VODOLIJA

Ako možete da zaboravite na sebe i budete otvoreni prema drugima, njihovim potrebama i željama, bićete u mogućnosti da ostavite odličan utisak na određenu osobu. Današnji aspekt je veoma romantičan, ali Vi možete trenutno da zaboravite na svoju fizičku stranu tela, i okrenete se više ka svojoj suptilnoj i, možda, spiritualnoj strani prirode.

 

Danas pokušajte da inspirišete drage ljude da izađu iz svoje ljušture. Povedite ih na sunčanu stranu ulice. Podelite sa njima svoju radost i pozitivnu energiju. Bićete na sedmom nebu, sa odličnim naletom pozitivne energije. Iskorisite to. Pojednostavite sve što je moguće više i ne brinite unapred.

RIBE

Ostanite pribrani ako danas nešto krene po zlu. Nemojte biti lenji da se potrudite da popravite stvari ili rešite problem. Napravićete više štete ako pustite da problem „odleži“ par dana. Vladajte situacijom, pričajte sa drugima i priđite svemu tome sa sasvim drugačijim pristupom. Rešenje je pred vama.

 

Zvezde Vam danas omogućavaju puno zabave, i mogućnost da otkrijete o svojim fantazijama mnogo više nego što ste znali do sada. Ako želite da imate partnera u toj avanturi otkrivanja, nekog ko će Vas potpuno razumeti, možete ga sresti na nekoj zabavi ili drugom društvenom događaju.

Стране: 1 2 3 4 5 6