LJUBAVNI I DNEVNI HOROSKOP za SREDU 18. SEPTEMBAR 2019.godine

LJUBAVNI I DNEVNI HOROSKOP za SREDU 18. SEPTEMBAR 2019.godine

16 септембра, 2019 Off By botanika

LAV

Danas stavite svoj omiljeni, očaravajući parfem koji Vašeg partnera omamljujuće sve više približava Vama, i shvatićete pravu magiju današnje planetarne energije. Stvar je u tome šta želite da doživite sa svojim partnerom, da mu saopštite svoje želje. Sve to može biti veoma uzbudljivo.

 

Pustite omiljenu muziku. Zaplešite u svom domu i osvežite svoj prostor šarenilom cveća. Ovo je divan dan kada ćete biti u prilici da pokažete svima svoju sjajnu energiju. Krenite u radikalnu avanturu za koju ste mislili da nije moguća. Pustite da vas nosi dobra energija i srećna zvezda. Ne brinite oko detalja.

DEVICA

Danas vam može biti veoma teško da donesete bilo kakvu odluku. Nemojte brinuti oko posla ili nečeg što ne možete da uradite. Sa današnjim aspektima trebali biste da postanete svesni onog što ste naučili iz prošlosti. Pustite da vas vodi iskustvo. Upustite se u nove poduhvate. Rizikujte!

 

Zvezde su trenutno vaoma naklonjene i Vama i Vašem partneru. Može biti veoma korisno za oboje da pokušate da se družite sa drugim ljudima, posebno ako postoji neka duhovna ili umetnička grupa koja vas interesuje. Ovo neće doprineti samo sklapanju novih prijateljstava, već će takođe osvežiti vašu vezu, kojoj je to tako potrebno….…NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

Стране: 1 2 3 4 5 6