HOROSKOP: Stižu lepe vesti! Dobro sklopljen posao daje rezultate, očekuje vas veliki novčani DOBITAK!

HOROSKOP: Stižu lepe vesti! Dobro sklopljen posao daje rezultate, očekuje vas veliki novčani DOBITAK!

2 августа, 2019 Off By ludarito

OVAN

POSAO: Očekuje vas dan koji može biti prilično opušten. Imaćete priliku da se odmorite od nagomilanih obaveza koje su vas na neki način opteretile u većoj meri.

LJUBAV: Očekuje vas prilika da uđete vezu koja na duže staze može biti stabilna i perspektivna. Pred vama je period koji može da vam bude jako povoljan za polje ljubavi.

ZDRAVLJE: Skloni ste alergijskim reakcijama. Moguće je da ćete imati manje probleme sa kožom i alergijama. Pred vama je nepovoljan period u kojem su mogući zdravstveni problemi.

 

BIK

POSAO: Rešili ste da se ozbiljno posvetite svom poslu. Spremni ste na to da vam neko vreme karijera bude jedini prioritet. Važno vam je da na ovom polju postepeno napredujete.

LJUBAV: Možete da očekujete priliku za flert sa osobom koja će vam otvoreno pokazati da želi nešto više od toga. Pred vama je dobra faza u kojoj ćete biti zadovoljni emocijama.

ZDRAVLJE: Dobro se osećate. Možete da očekujete da ćete uspeti da ostvarite pozitivne pomake na ovom polju i da stabilizujete svoju situaciju, da prevaziđete probleme od pre…..…NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

Стране: 1 2 3 4