HOROSKOP ZA NEDELJU – Pred vama je period koji može da vam bude jako povoljan za polje ljubavi

HOROSKOP ZA NEDELJU – Pred vama je period koji može da vam bude jako povoljan za polje ljubavi

28 марта, 2020 Off By ludarito

VAGA

POSAO: Imate priliku da malo odmorite i da se opustite od napornog tempa koji vas je mučio u prethodnom periodu. Prijaće vam da napravite manju distancu od posla.

LJUBAV: Emotivno ste ispunjeni i zadovoljni onim što imate. Moguće je da maštate o braku sa voljenom osobom i da ste spremni da pokažete da bi vaš odnos mogao da napreduje.

ZDRAVLJE: Moguća je prolazna glavobolja kod vas. Očekuje vas period u kojem ćete imati probleme na polju zdravlja. Izbegavajte preterano naprezanje stresne okolnosti.

 

ŠKORPIJA

POSAO: Možete da očekujete da ćete imati nalet inspiracije koja će vam pomoći da pronađete nova poslovna rešenja koja su vam neophodna kako bi svoje ciljeve uspeli da ostvarite.

LJUBAV: Privlači vas jedna misteriozna osoba. Uskoro ćete uspeti da se upoznate malo bolje sa njom. Možete da očekujete da će vaš odnos u budućnosti da se razvija i da napreduje.

ZDRAVLJE: Prijala bi vam fizička aktivnost. Pred vama je period u kojem od bavljenja sportom možete da imate značajne i mnogo struke koristi. Posvetite se svom zdravlju i vežbanju.

 

STRELAC

POSAO: Očekuje vas važan razgovor za posao. Moguće je da će se nakon toga tok vaše sudbine promeniti i da ćete doći do mogućnosti da ostvarite svoje ambicije iz prošlosti.

LJUBAV: Dopada vam se osoba koja nije sasvim iskrena prema vama. Preporuka je da budete prilično oprezni u komunikaciji sa njom. Moguće je da ćete imati neke poteškoće.

ZDRAVLJE: Mogući su problem sa sinusima. Očekuje vas faza u kojoj ćete biti skloni prehladi, problemima sa disajnim putevima, kijavici i tome sl. Radite na tome da ojačate imunitet.

 

JARAC

POSAO: Dolazi vam šansa da ostvarite uspeh o kojem ste dugo razmišljali. Pred vama je povoljan dan u kojem ćete uspeti da se rešite većih i važnijih problema.

LJUBAV: Niste sigurni da li biste trebali da pokrenete inicijativu u vezi osobe koja vam se dopada. Za sada ostajete pasivni i ne želite da bilo šta forsirate u njenom prisustvu.

ZDRAVLJE: Povedite računa o grlu koje bi moglo da vam bude osetljivo u narednom periodu. Pred vama je faza koja može da vam donese probleme sa upalama i infekcijama.

 

VODOLIJA

POSAO: Puni ste elana, pa u poslovno okruženje unosite mnogo pozitivnog raspoloženja i rešavate probleme među kolegama. Možete da očekujete generalno povoljan dan.

LJUBAV: Veoma dobar dan za ljubav vas očekuje. Slobodne Vodolije konačno mogu ući u neku značajnu vezu. Ako imate partnera, možete da očekujete pozitivne pomake sa njim.

ZDRAVLJE: Moguća je vrtoglavica i problemi sa niskim pritiskom. Naredni period vam je nepovoljan za zdravlje i možete da budete skloni brojnim problemima.

 

RIBE

POSAO: Ukoliko ste planirali putovanje, pred vama je period u kojem možete da budete veoma zadovoljni i da ostvarite svoje namere. Očekuje vas dobar dan za posao.

LJUBAV: Očekuje vas zanimljiva komunikacija sa osobom koja se nedavno pojavila u vašem bliskom okruženju. Prija vam flert i spremni ste da uskoro sa njom odete i korak dalje.

ZDRAVLJE: Moguće je da ste prilično umorni i da vam je potrebno neko vreme da se od svega odmorite i regenerišete. Posvetite se sebi i potrudite se da nađete vremena za san.

Стране: 1 2