LJUBAVNI HOROSKOP za 30. MART 2020.

LJUBAVNI HOROSKOP za 30. MART 2020.

29 марта, 2020 0 By nina

OVAN

Verovatno ste puni energije i u potrazi za adekvatnim načinima da je ispoljite. Šetnja u prirodi ili obližnjem parku bila bi pun pogodak. Telefonirajte jednom prijatelju i pitajte ga da li je voljan da vam se pridruži. Sve je lakše u dvoje, zar ne?

 

Ovaj dan donosi jedno novo poznanstvo sa osobom prema kojoj nećete biti ravnodušni. Ukoliko ste spremni za nove početke, znajte da budući odnos može da ima srećan ishod i bude izuzetno harmoničan. Zauzeti pripadnici ovog horoskopskog znaka neka obrate pažnju na ono što mu partner danas govori. Čitajte između redova.

BIK

Vaša podsvest će danas biti naročito aktivna. Moguće je da ćete prerađivati neka loša iskustva iz prošlosti. Ovo ne bi trebalo da vas preterano brine, s obzirom da na taj način radite na vašem psihičkom zdravlju. Na kraju dana ćete se mnogo bolje osećati. Veče provedite u druženju sa prijateljima ili članovima porodice.

 

Privlači vas osoba koja je zauzeta i danas ćete biti spremni da napustite sve i sa njom negde otputujete. Treba da znate da ovaj odnos neće dugo trajati, a vi ćete biti tema mnogih ogovaranja, koliko god se trudili da vezu zadržite u tajnosti. Ako ste završili potragu za partnerom, izbegavajte dvosmislenu komunikaciju i zaboravite na inat.

 

BLIZANCI

Danas vas čeka interesantan dan. Gužva u komšiluku, uzbuđenja sa partnerom, smeh na poslu; mnogo toga će se desiti što će vam današnji dan učiniti posebnim. Imate dosta toga da obavite, ali jednostavno nećete biti u stanju, jer će vas ceo dan ometati sitnice. Ali život čine sitnice. Opustite se i uživajte. Nosite sa sobom fotoaparat, možda ćete želeti i da zabeležite nešto.

 

Vašem partneru će danas imponovati vaša spremnost da mu u mnogim pitanjima popustite, ali bićete prilično neorganizovani, nesposobni da se držite dogovora i bićete jako nepouzdani. Pod hitno morate da se menjate! Ukoliko vam se dopada osoba koja se bavi umetnošću, ne oklevajte da napravite prvi korak. Bićete veoma zadovoljni reakcijom druge strane.

RAK

Očekujte novčani dobitak koji neće imati veze sa igrama na sreću ili nasledstvom. Verovatno je u pitanju neki projekat na kome ste vredno radili i koji počinje da daje prve rezultate. Ako još uvek ne znate na šta da potrošite novac, napravite plan. Ali ne zaboravite da se počastite nekom sitnicom!

 

Ako ste od skoro fascinirani jednom osobom, pripazite se toga da joj se ne predajete u potpunosti. Za vas bi bilo najbolje da sve ostane na nivou flerta i dobre zabave. Ona nije neko ko može biti posvećen u ljubavi, a vi ste sušta suprotnost. Ne dozvolite da budete povređeni. Pokušajte da danas okončate ovaj odnos.

 

LAV

Da li ste umešani u neki ambiciozni i kreativni projekat? Danas odmorite od posla bez obzira na sve. Ako imate partnera posvetite mu pažnju. U poslednje vreme bili ste okupirani svojim ličnim potrebama pa ne bi bilo čudno da vam voljena osoba to zameri. A ako ostanete bez nje, odnosno njega, svi drugi projekti će vam biti uzaludni.

 

Ljubav vam je zadnja stvar na pameti u poslednje vreme, pa ćete danas konačno primetiti da ste se otuđili od partnera. Nema razloga za paniku. Potrudite se da što više obaveza privedete kraju, kako biste vašoj ljubavi što pre poleteli u zagrljaj. Potrudite se koliko još danas upriličite romantičnu večeru. Razgovarajte o svemu što ste propustili.

 

DEVICA

Vaša želja da se posvetite porodici danas će biti izraženija nego što je uobičajeno. Šta god budete planirali, biće vezano za vaš dom. To je dobro. Provedite današnji dan u razgovoru sa članovima porodice, dobrom filmu ili popravci nečega što je dugo vremena stajalo i čekalo na vas. Uveče ćete biti zadovoljni i ispunjeni. Uživajte!

 

Danas ćete biti izloženi raznim vrstama izazova od strane suprotnog pola. Moguće je da ćete iskusiti nečiju navalentnost, od osobe koja zna da ste vi zadovoljni vašim emotivnim životom. Ukoliko ste u vezi sa veoma ambicioznim partnerom, morate biti spremni da u nečemu popustite i da budete mnogo prilagodljiviji nego do sada.

…NASTAVAK PROČITAJTE NA SLEDEĆOJ STRANI…

 

Стране: 1 2