DNEVNI I LJUBAVNI HOROSKOP za UTORAK 6. AVGUST 2019.godine

DNEVNI I LJUBAVNI HOROSKOP za UTORAK 6. AVGUST 2019.godine

2 августа, 2019 Off By ludarito

OVAN

Da li ste ponekad zabrinuti kako vas drugi ljudi doživljavaju? Ako je tako, budite svesni da vas ovaj strah zapravo koči na putu ličnog razvoja. Prestanite toliko da brinete i budite fokusirani samo na pozitivne stvari. Okruženi ste onima kojima je zaista stalo do vas i prihvataju vas baš onakvim kakvi zapravo jeste. Danas nađite vremena za druženje sa prijateljima.

 

Prijatelji, partner ili porodica, danas će biti veoma pobunjenički nastrojeni i ratoborni. Ne očekujte da budu uviđavni prema vama. Zbog čudne planetarne konfiguracije biće glasni, bučni, čak i drski, toliko da ćete poželeti da ih se odreknete. Ali, smirite se i sagledajte stvar iz njihovog ugla. Budite iskreni prvenstveno prema sebi, umesto što pokušavate svima da udovoljite.

BIK

Volite da razmišljate o sebi kao logičnoj, praktičnoj osobi koju ništa ne može uzdrmati, ali danas ćete se definitivno uveriti u suprotno. Intuicija vam je izuzetno naglašena i sa lakoćom možete da otkrijete ko vam govori istinu, a ko vas obmanjuje. Takođe, veoma će vam prijati da se bavite aktivnostima koje podstiču kreativnost ili imaginaciju. Promena je dobrodošla.

 

Bićete fascinirani sjajnom atmosferom koja će se stvoriti usled neobične planetarne konfiguracije. Imaće sve romantične elemente o kojima sanjate već noćima. Uzbuđenje, uzbuđenje – i još uzbuđenja! Ukoliko vaš partner ne deli vaš entuzijazam, onda izađite sami – zabavićete se i bolje osećati…..…NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

Стране: 1 2 3 4