LJUBAVNI HOROSKOP ZA 29. JUN. 2020.

LJUBAVNI HOROSKOP ZA 29. JUN. 2020.

28 јуна, 2020 0 By botanika

Ovan

Trenutni položaj zvezda donosi vam lepe i intenzivne emocije u ljubavni zivot. Ako ste u vezi, verovatno ćete osećati neke promene na bolje. Ako ste slobodni, postoji mogućnost da vam se ostvari jedan dugo očekivani san. Hemija između vas i neke posebne osobe, bila ona vaš partner ili ne, biće posebno izražena.

Bik

Ako imate viziju o tome kako biste voleli da izgleda vaš ljubavni život, vreme je da to krenete da ostvarujete. Zvezde vas ohrabruju u tome. Ako trenutno niste sa osobom koju želite, polako istražite sve mogućnosti pomoću kojih biste mogli da je pridobijete. Zadržite svoj pozitivan duh i uskoro ćete biti u zagrljaju osobe koju želite.

 

Blizanci

Palentarni aspekt je danas takav da vas ohrabruje da krenete iz početka. Iako vas ove reči plaše i još uvek za to nemate hrabrosti, verujte da će sve što započnete da se završi pozitivno. Ako u dubini duše vi zaista znate šta želite, budite hrabri i uporni. To je način da ostvarite svoje snove.

Rak

Ako danas sretnete osobu koja vam se dopada, budite sigurni da su zvezde odgovorne za to. Ako ste zapostavili svog partnera, danas više nećete moći da se izvlačite na izgovore i moglo bi doći do rasprave. Nemojte tvrditi da ste upravu ukoliko niste. Budite fer, nasmejte se i prihvatite krivicu. U suprotnom, moglo bi doći do većih problema.

Lav

Samo ako se budete trudili postići ćete ono što želite. Vi znate šta treba da ispunite da biste ostvarili svoj cilj, ali u vama nema dovoljno volje. A ima li dovoljno ljubavi? Ako ima, dajte sve od sebe da je sačuvate. U suprotnom, okrenite se na drugu stranu i pronađite drugi predmet interesovanja. Naučite da zrelo podnosite poraze.

Devica

Današnji događaji će uticati da se vaš ljubavni život upotpunosti preokrene. Trenutni položaj planeta je takav da postoji mogućnost da doživite iznenadnu aferu koja će načisto izmeniti vaš trenutni ljubavni život. Dobro razmislite šta gubite, a šta dobijate. Uprokos strastima i emocijama, pokušajte da ostanete prizemljeni. Nastavak na sledecoj strani.

Стране: 1 2