LJUBAVNI HOROSKOP za 1. JUL 2020.

LJUBAVNI HOROSKOP za 1. JUL 2020.

30 јуна, 2020 Off By ludarito

 

VAGA

Ako ste već neko vreme razmišljali o preseljenju u neki drugi kraj ili čak možda mesto, danas ćete konačno doneti definitivnu odluku u vezi toga. Verovatno vam se aktuelni kraj nikada nije ni dopadao, a ponuda za novi dom je više nego primamljiva. Mnogo priprema je pred vama, ali najbitnije je da ste vi zaista sigurni da to želite. Počnite sa konkretnim planovima.

 

Zvezde vas danas ohrabruju da potražite slobodu za kojom čeznete. Moguće je da ćete shvatiti kako se vrtite u krug, sa ničim što vas ispunjava. Ovo je vaša šansa i pozdravite priliku koja vam se pruža – budite kreativni. To će vam dati priliku da duboko udahnete i pojasnite sebi neke stvari.

 

ŠKORPIJA

Bićete prijatno iznenađeni kada shvatite da ste u mnogo boljoj finansijskoj situaciji nego što ste isprva mislili. Verovatno ćete otkriti da posedujete pravi talenat za upravljenje novcem. Takođe, izvestan je i priliv novca od nekoga iz inostranstva. Optimizam i entuzijazam vas danas ne napuštaju ni kada je reč o partnerskim odnosima. Uživaćete u jednom novom poznanstvu.

 

Postoji velika želja da se danas prekine sa nekim šablonima i modelima ponašanja, usled čudne planetarne konfiguracije. Revolucija je u vazduhu i to će se odraziti na vašu vezu. Moguće je da ćete otkriti jednu stranu svoje ličnosti za koju niste znali da postoji. Vreme je da dobro prodrmate izvesnu situaciju koja vas sputava. Jednostavno, više ne tolerišete takve stvari.

 

STRELAC

Danas ćete verovatno poželeti da ostanete kod kuće i na miru razmislite o nekim događajima od pre nekoliko dana. Ne dozvolite sebi da osećate krivicu ili da razmišljate u pravcu zašto neke stvari nisu ispale onako kako ste želeli. Umesto toga, pokušajte da izvučete pouku za u buduće kako vam se neke greške ne bi više ponavljale. Prošlost ne možete promeniti, ali možete budućnost.

 

Ponekad su pravila tu samo da bi se prekršila, ali kada je ljubavna veza u pitanju, onda je to kao jaje – jednom kada se polupa više se nemože sastaviti. Usled planetarnih aspekata, danas može doći do nekonvencionalnih pritisaka na vašu vezu, što može biti dobra stvar, ili ne!? Zavisi od toga da li ste odlutali te vam je dosta i da želite da se zabavite ili ste zalutali previše i ne možete da se vratite.

 

JARAC

Ako neko vreme budete proveli u sređivanju vašeg doma, veoma brzo ćete shvatiti da je izvesnim kućnima aparatima potrebna popravka, a vašem životnom prostoru generalno spremanje. Ne dozvolite da vas ovo obeshrabri i da mislite da je ovo posao za koji nemate vremena, energije i finansija. Uz malu pomoć ukućana i prijatelja, ovo možete da uradite za jedan dan.

 

Planetarna konfiguracija danas vam donosi opojan ukus slobode. Treba da izađete, zabavite se i osetite fantastično iskustvo uzbuđenja. Ukoliko tražite partnera, onda posetite mesta koja su na granici avanturizma sa ukusom opasnosti (penjanje uz planinu ili trkanje, npr). To su mesta gde možete upoznati osobu svojih snova.

 

VODOLIJA

Provešćete dosta vremena u ramišljanjima o nekim osobama koje više nisu deo vašeg života. Ako su u pitanju prijatelji sa kojima već dugo niste u kontaktu, razmislite o ponovnom uspostavljanju odnosa. Takođe, verovatno ćete želeti da neki dugoročan projekat privedete kraju. Uveče, nađite vremena da se posvetite sebi i ličnim željama.

 

Vrlo je moguće da vaš partner prolazi kroz fazu kakvog ga niste videli nikada do sada, ali je isto tako verovatno da sve to ima veze sa vama. Zvezde danas ohrabruju svako drugačije ponašanje od uobičajenog, pomalo divlje i uzbudljivo. Moguće je da ćete odlučiti da odete na neko sasvim novo mesto. Probajte nešto gde će vam proraditi adrenalin i oboje ćete imati sjajan dan.

 

RIBE

Danas možete da očekujete priliv novca kao posledicu nedavno sklopljenog ugovora ili izvesne kupoprodaje. Pred vama je pozitivan razvoj događaja. Ako budete u prilici da se pozabavite nekom papirologijom, obratite pažnju na tekst napisan najsitnijim slovima. Jedan rođak ili član porodice će zatražiti vašu finansijsku podršku.

 

Vrlo je moguće da će za vaš ukus današnji dan biti preteran u svakom smislu. U najmanju ruku, neće to biti ono što vama treba. Vrlo je važno da danas oslobodite iz sebe osećaj slobode. Čak možete osetiti potrebu da uradite nešto šokantno i veoma uzbudljivo. Samo napred, jer će vam to svakako proširiti vidike.

Стране: 1 2