HOROSKOP: Iskažite svoja osećanja, partner ozbiljno razmišlja O BRAKU sa vama!

HOROSKOP: Iskažite svoja osećanja, partner ozbiljno razmišlja O BRAKU sa vama!

11 јула, 2019 Off By ludarito

STRELAC

POSAO: Ako ostanete dovoljno skoncentrisani i uporni, poslovna situacija se veoma brzo može promeniti na bolje. Pred vama je povoljan period u kojem ćete imati ostvarenje svojih ambicija.

LJUBAV: Sledi vam zbližavanje sa osobom sa kojom flertujete već neko vreme. Zadovoljni ste jer konačno reaguje na vaše udvaranje. Možete da očekujete početak veze uskoro.

ZDRAVLJE: Izbegavajte sve poroke. Očekuje vas faza u kojoj biste mogli da imate probleme sa jetrom ako ne budete dovoljno pazili na svoje zdravlje. Budite oprezni.

 

JARAC

POSAO: Ako ne budete bili dovoljno posvećeni svom poslu, veoma lako može da se desi da napravite neke važne propuste. Nemojte da izbegavate odgovornosti i obaveze.

LJUBAV: Veoma brzopleto menjate ljubavnu situaciju. Iz jedne veze ulazite u drugu i nije vam lako da se odlučite za jednu osobu. Moguće je da ni sami ne znate šta zaista želite.

ZDRAVLJE: Odmarajte i opuštajte se. Pred vama je period u kojem ćete imati mogućnost da se malo relaksirate i da se oporavite od problema koje ste imali u prošlosti.

 

VODOLIJA

POSAO: Nemojte da pokušavate da se mešate u tuđe poslove jer se tako nešto po vas ne može dobro završiti. Potrudite se da budete okrenuti samo svojim obavezama i dužnostima.

LJUBAV: Potrudite se da steknete dovoljno samopouzdanja kako bi na ljubavnom planu popravili uspeh kod suprotnog pola. Ako ste u vezi, očekuje vas lep dan sa partnerom.

ZDRAVLJE: Bez većih problema na ovom polju. Možete da očekujete da ćete se osećati dobro i da će vam zdravlje biti generalno stabilno. Posvetite se svojim bližnjima i voljenima.

 

RIBE

POSAO: Pred vama je veoma dobar period. Lako možete da ostvarite sve ono što ste planirali- Računajte na uspeh. Sudbina je na vašoj strani i ostvarićete svoje ciljeve.

LJUBAV: Moguć je početak nove veze koja bi za vas trebala da bude prilično značajna. Ako već imate partnera, sa njim razmatrate mogućnost braka koja vam se čini sve primamljivije.

ZDRAVLJE: Povoljan je period za oporavak. Ukoliko ste u prošlosti imali bilo kakve probleme sada je vreme da se posvetite tome da ih rešite. Oko svega se posavetujte sa vašim lekarom.

Стране: 1 2 3 4