HOROSKOP: Iskažite svoja osećanja, partner ozbiljno razmišlja O BRAKU sa vama!

HOROSKOP: Iskažite svoja osećanja, partner ozbiljno razmišlja O BRAKU sa vama!

11 јула, 2019 Off By ludarito

BLIZANCI

POSAO: Dan nije povoljan za posao. Pokušajte da prihvatite ograničenja koja su oko vas. Kasnije ćete imati više sreće. Za sada budite strpljivi i posvetite se drugim stvarima.

LJUBAV: Imaćete veoma zanimljiv dan sa svojim partnerom. Možete da očekujete zadovoljstvo i romantiku. Ako ste slobodni očekuje vas lepo poznanstvo koje vodi u novu vezu.

ZDRAVLJE: Manji pad energije je moguć danas. Važno je da odmarate, da dovoljno spavate. Nađite vremena za kvalitetan san i posvetite se svojim potrebama danas.

 

RAK

POSAO: Nemojte da pokažete svoju nesigurnost pred protivnicima jer bi to u samom startu moglo da umanji vaše šanse za pobedu. Važno je da se potrudite da budete stabilniji.

LJUBAV: Paralelne ljubavne priče nisu u vašem stilu. Želite da nađete jednu, pravu ljubav, za ceo život. Spremni ste da čekate sve dok se ne pojavi osoba koju ćete smatrati vrednom sebe.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa nesanicom. Pred vama je period u kojem ćete imati poteškoće na ovom polju. Potrudite se da nađete način da se relaksirate pred spavanje.

 

LAV

POSAO: Čekate na ishod obavljenog posla i stičete utisak da dosta toga nije i ne može biti onako kako ste planirali. Moguće je da ćete morati da se prilagodite određenim poteškoćama.

LJUBAV: Ne možete dobro da protumačite partnerove reakcije. Moguće je da će danas vladati atmosfera nesporazuma između vas dvoje. Potrudite se da budete malo smireniji.

ZDRAVLJE: Dobro stanje na polju zdravlja. Ne biste trebali da očekujete probleme i poteškoće danas. Potrudite se da zadržite pozitivno stanje i nastavite sa dobrim navikama………NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

 

Стране: 1 2 3 4