HOROSKOP: Iskažite svoja osećanja, partner ozbiljno razmišlja O BRAKU sa vama!

HOROSKOP: Iskažite svoja osećanja, partner ozbiljno razmišlja O BRAKU sa vama!

11 јула, 2019 Off By ludarito

DEVICA

POSAO: Važno je da imate dovoljno strpljenja kada je u pitanju posao. U suprotnom, možete da napravite više štete nego koristi. Nemojte da reagujete brzopleto kako ne bi bilo grešaka.

LJUBAV: Moguće je da će doći do udaljavanja između vas i osobe do koje vam je stalo, usled spleta okolnosti.pred vama je period u kojem može da bude nekih manjih problema.

ZDRAVLJE: Muče vas hronični problemi na polju zdravlja. Vraćaju se tegobe koje ne možete lako da rešite. Oko svega što vas brine treba da se posavetujete sa vašim lekarom.

 

VAGA

POSAO: Vaš poslovni partner je pokazao da je sposoban i da vredi da se sasvim oslanjate na njega. Možete da očekujete da će biti novih, pozitivnih poslovnih dešavanja.

LJUBAV: Prilično ste sumnjičavi i ne ponašate se lepo prema vašem partneru. U trenutku u kom uvidite svoje greške može da bude već kasno. Važno je da ne precenite sebe ovaj put.

ZDRAVLJE: Mogući problemi sa zubima. Idite na redovne kontrole kod stomatologa i vodite računa o higijeni usne duplje. U ovoj fazi vam i koža može biti prilično osetljiva.

 

ŠKORPIJA

POSAO: Moguće je da se borite za opstanak na poslovnom polju i da vam svaka sitnica u tom pogledu znači. Pred vama je period u kojem ćete imati i neke nove vesti i važna dešavanja.

LJUBAV: Razmišljate o zajedničkom životu sa partnerom. Vaša veza je krenula u veoma pozitivnom toku iako niste to očekivali. Možete da se nadate dobrim promenama.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi zbog hormona. Idite na redovne lekarske kontrole kako biste utvrdili kakvo je stanje i da li vam je potreban neki vid terapije ili tretmana…..…NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

 

Стране: 1 2 3 4