KOGA očekuje RASKID, PROSIDBA ili NOVA LJUBAV do kraja 2019.godine (VAGA, ŠKORPIJA, RIBE)

KOGA očekuje RASKID, PROSIDBA ili NOVA LJUBAV do kraja 2019.godine (VAGA, ŠKORPIJA, RIBE)

10 јула, 2019 Off By ludarito

RIBE

Jul će započeti raspravama, a verovatno će se tako i završiti – mesec je dosta nepovoljan za odnos sa partnerom i zaista će biti potrebno mnogo obostranog truda da ne dođe do trajnog odvajanja. Slobodnima su i Sunce i Venera u polju ljubavi, ali i pored toga što udvarača ima oko vas – ovo nije pravi momenat da se započne emotivna priča. Dosta karmičko sudbinskih uticaja govori o tome da biste ušli u nešto što bi vam donelo ljubav, da, ali i ogromnu količinu problema i težine. U ovom periodu neke Ribe će se okrenuti ka prošlosti i bivšim partnerima – u redu je podsetiti se, ali ne očekujte ništa trajno….

 

Avgust je odličan za odmor od posla, ali i za lagano popravljanje odnosa sa partnerom. Još je bolje ukoliko se zajednički zaputite ka nekoj daljoj destinaciji i ostavite sve probleme za sobom. Usamljeni pripadnici ovog znaka preko poslovnog segmenta upoznaju vrlo interesantne osobe sa kojima bi mogle da požele nešto više od kolegijalnog odnosa ili prijateljstva.

Ako je za utehu – septembar je poslednji mesec u ovoj godini u kojem će biti problema u odnosu sa voljenom osobom. Ovaj će period doduše biti polovičan – prvi deo meseca će postojati neusklađenost, ali ćete od drugog dela septembra oboje da se istinski okrenete jedno ka drugom i rešite da prevaziđete svaki problem koji vas tišti. Slobodnima će ovaj period doneti osobu sa kojom mogu ostvariti odnos na duže staze.

 

U oktobru,promene u odnosu koje ste pokrenuli vi i partner prijaju i jednom i drugom. Lako se usklađujete, lako pronalazite dovoljno vremena da ga provedete zajedno, komunikacija je kvalitetna i iz dana u dan napredujete kao par. Neki od vas koji su u dužim vezama, od ovog meseca će pokrenuti planove koji se vezuju za zajednički život ili brak. Slobodnima se pojavio neko ko im zaokuplja pažnju u potpunosti.

 

Novembar će doneti ostvarenja mnogih želja, i onima koji su slobodni i onima koji su zauzeti. Divni momenti se vezuju za vaš odnos sa voljenom osobom, neki od vas će u ovom periodu otići i na medeni mesec ili na bračno putovanje. Slobodni – ukoliko postoji emotivna prošlost na koju ste još uvek bolećivi – sada je moguća obnova veze i to na duži rok. Ako ste sa prošlošću završili, ne brinite – i za vas je ovaj mesec širom otvorio vrata ljubavi. Ovaj poslednji mesec boravka Jupitera u znaku Strelca svakako će opravdati sva vaša čekanja i očekivanja!

U decembru uživajte – vi koji ste zauzeti – u stabilnom i čvrstom odnosu sa partnerom….A vi koji ste ipak i pored svih prilika ostali slobodni – provedite sa prijateljima nezaboravne trenutke provoda i uživanja!

Стране: 1 2 3