KOGA očekuje RASKID, PROSIDBA ili NOVA LJUBAV do kraja 2019.godine (VAGA, ŠKORPIJA, RIBE)

KOGA očekuje RASKID, PROSIDBA ili NOVA LJUBAV do kraja 2019.godine (VAGA, ŠKORPIJA, RIBE)

10 јула, 2019 Off By ludarito

Retrogradni Merkur i Venera su napravili pravu zabunu nekim horoskopskim znakovima, a odnosi se i na povratak bivših partnera. Susret sa prošlošću će mnoge znake uznemiravati, ali će doneti i dve važne odluke – da uđu u brak ili potpuno zaborave jedni na druge.

Tri horoskopska znaka će imati vrlo zanimljivu ljubavnu situaciju do kraja 2019. godine, pa saznajte da li ste među njima.

VAGA

Jul– Drage zauzete Vage, znam da vam se neće svideti kada vam kažem da ni u julu ni takođe u avgustu nećete baš moći da se pohvalite nekim naročitim odnosom sa voljenom osobom. Nekog pravog leka za ovo nema, osim strpljenja, smirenosti i naravno – komunikacije o onome što vas tišti. Nemojte čuvati stvari u sebi, sumnjati, trpeti do krajnjih granica a onda u jednom velikom prasku sve izručiti na voljenu osobu, možda čak u besu i prekinuti odnos. Nije to dobro i tako se stvari ne rešavaju. Slobodne će u julu da „napadne“ prošlost, ali i neke karmičko sudbinske priče. I od jednog i od drugog treba pobeći koliko vas nožice nose. Bolje se uhvatite ruku pod ruku sa prijateljima, otputujte negde, izlazite – nego da se uplićete u odnose od kojih će vas samo boleti glava.

 

U avgustu je već drugačija situacija – to jeste najbolje vreme za godišnji odmor, ali i odlično vreme da se onako fino, letnje zaljubite. E sad, da li će neke od tih letnjih ljubavi ostati i za kasnije, to zavisi već od mnogo faktora….

I u septembru su Vage u vezama malo mračne, ali ipak koliko toliko bolje funkcionišu sa partnerom. Doduše, sada imate opet priliku da se upetljate u nešto tajno, pa vi vidite hoćete li ili nećete….Oni koji su slobodni neka sačekaju drugi deo septembra i ulazak Venere u vaš znak – vi lepi ko upisani, udvarača koliko god hoćeš – birajte pametno i ne hvatajte se za zauzete….

U oktobru su Vage u vezama dosta stabilnije, ne gledate više toliko drastično, čak opsesivno na neke situacije sa voljenom osobom i vidi se da se stvari između vas dvoje znatnije popravljaju. Kao da ste oboje u međuvremenu naučili da više cenite i poštujete jedno drugo. Slobodnima je ceo oktobar otvoren za ljubav – ne morate vi da tražite nju, ona će tražiti vas.

I novembar je kao stvoren za vas – i za slobodne i za zauzete – partner će vam na svaki način pokazivati da ste mu na prvom mestu, a slobodni će na kraćem putovanju ili negde u svojoj okolini pronaći ljubav koju su toliko dugo čekali.

Decembar je izuzetno povoljan za one u vezama i brakovima, jer vas čeka miran odnos sa partnerom i lepi događaji u okviru doma i porodice. Slobodnim Vagama čak i ovaj poslednji mesec u godini donosi nove ljubavne šanse. Ako ih do sada niste iskoristili, sada je pravi trenutak!…(NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI 2)

Стране: 1 2 3