KOGA očekuje RASKID, PROSIDBA ili NOVA LJUBAV do kraja 2019.godine (VAGA, ŠKORPIJA, RIBE)

KOGA očekuje RASKID, PROSIDBA ili NOVA LJUBAV do kraja 2019.godine (VAGA, ŠKORPIJA, RIBE)

10 јула, 2019 Off By ludarito

 

ŠKORPIJA

 

Jul– Ni jul neće uspeti da u potpunosti smiri odnos sa partnerom. Jednostavno – kao da ne pričate istim jezikom u ovom periodu. Vama je najbitnija karijera, drugoj strani emocija i stabilnost veze. Naravno, već znate šta je potrebno – kompromis, kompromis, kompromis….U julu slobodnima neko nudi emociju, i pokazuje veliko interesovanje, ali vama kao da su druge stvari na pameti…

 

Avgust će konačno vas i partnera dovesti do stabilnosti, pogotovo ukoliko budete zajedno otišli na godišnji odmor. No, i bez toga – ljubav cveta kao u prvim danima veze. Za slobodne je avgust mesec letnjih avantura, mnogobrojnih kontakata sa suprotnim polom, ali i upoznavanja novih osoba preko posla. Praktično – gde god da se okrenete, naletećete na nekog ko će vam privući pažnju.

 

Za slobodne je septembar divan mesec za ozbiljne početke emotivnih priča i za osobe koje ćete upoznati preko prijatelja, izlazaka, društvenosti, eventualno društvenih mreža. Zauzeti su u ovom periodu vrlo praktični – funkcionišete zajedničkim snagama i dogovarate se oko svih bitnih pitanja.

 

U oktobru će neko pokušati da vas „uvuče“ u tajnu vezu – ukoliko imate partnera razmislite da li vredi rizikovati. Ukoliko ste slobodni – pa, možda je bolje da sačekate na neke bolje prilike.

 

Novembar će biti fenomenalan za sva pitanja, pa i onakoja se vezuju za ljubav. Veze funkcionišu baš kako treba, a slobodne Škorpije žare i pale gde god da se pojave.

Isti trend će se nastaviti i tokom decembra, pogotovo što će tada i vaš vladar Mars biti u vašem znaku. U suštini, u ova dva meseca možete odlučiti da podignete odnos sa partnerom na viši nivo, a ukoliko ste slobodni – imaćete prave prilike za ozbiljne i dugotrajne ljubavne priče. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI 3)

Стране: 1 2 3