Žena VODOLIJA: Ona je DAMA SA STAVOM, koja ništa ne prepušta slučaju i nikada se ne menja! LEPOTICA koja će vas ZASENITI i svojom DOBROTOM i svojim UMOM!

Žena VODOLIJA: Ona je DAMA SA STAVOM, koja ništa ne prepušta slučaju i nikada se ne menja! LEPOTICA koja će vas ZASENITI i svojom DOBROTOM i svojim UMOM!

4 јула, 2019 Off By ludarito

Ona ce vam istinu reći u lice, ma koliko vas to bolelo, nikada vam ona ništa neće reći iza leđa i ništa neće prećutati, jer ona nikoga ne odgovara, već sve što ima da kaže – kaže u lice. Njoj je ispod časti da ogovara ljude i svi koji su u njenoj blizini zapravo znaju šta ona misli o njima. Mnogo je onih koji joj zavide i pokušavaju da se takmiče sa njom, ali moraju shvatiti da je to uzaludan posao, jer joj nisu ni do kolena.

Nju jednostavno niko ne može pobediti, niko joj ne može prići, niti pratiti u stopu. Ona je rođena kao pobednik i ona je uvek ispred svih. Veliki je borac, koji nikada ne odustaje. Ove žene se odlikuju izuzetnom lepotom i izazivaju divljenje bilo gde da se pojave. Mnogi smatraju da je žena Vodolija najlepša žena Zodijaka, jer pored lepote koju nosi, poseduje i druge mnogobrojne kvalitete koji tu lepotu krase.

Ona ima stavove koji se nikada ne menjaju i kroz život ide oslanjajući se na svoj jak karakter. Mnogo je onih koji smatraju da je lako dopreti do nje i upoznati jednu ženu Vodoliju, ali oni zapravo žive u zabludi. Potrebno je mnogo vremena u potpunosti upoznati ovu divnu damu, jer će vas ona uvek iznenaditi svojim kvalitetima i svojom pozitivnosću. Ona se jednostavno ne zaustavlja, i iz dana u dan je sve jača i jača i sve bolja i bolja.

Стране: 1 2