HOROSKOP – VELIKO POMRAČENJE SUNCA I MESECA: Nekoga očekuje BOGATSTVO, a nekoga vrlo LOŠA KARMA, saznajte šta vaš znak Zodijaka očekuje!

HOROSKOP – VELIKO POMRAČENJE SUNCA I MESECA: Nekoga očekuje BOGATSTVO, a nekoga vrlo LOŠA KARMA, saznajte šta vaš znak Zodijaka očekuje!

2 јула, 2019 Off By ludarito

Očekuje nas totalno pomračenje Sunca u Raku 2. jula i delimično pomračenje Meseca u Jarcu 16. jula! Saznajte šta nam horoskop predviđa tokom ovih mističnih eklipsi…

Što se tiče ovog Meseca on će biti neverovatan jer se u njemu osim dve eklipse dešavaju i retrogradna kretanja čak pet planeta. Veliki sudbinski preokreti su ispred nas pa se dobro pripremite.

Ovo je uopšteno tumačenje još dublje sagledavanje određuje vaša lična natalna karta.

Ovu eklipsu osećaju najviše Ovnovi, Vage, Jarčevi, Rakovi i Lavovi, jer se radi o Suncu koji je vladar Lava. Mnoge promene su aktivne pa budite spremni na njih jer mogu biti i bolne promene.

OVAN

Kod vas ovo pomračenje utiče na polje porodice pa tu možete imati raznih dešavanja i sami ukućani mogu biti konfliktni pa čak svađe mogu da ispadnu i zbog novca. Sada nije vredno da isterujete pravdu i delite savete deci jer je velika tenzija . Od 16 kada je pomračenje Meseca vi onda možete imati problema sa poslovnim kolegama ili ličnom karijerom. Pojedine osobe mogu biti hrabre i pokrenuti nešto novo sa ukućanima ili posao.Kako je Merkur retrogradan, pokušajte da ne reagujete na provokacije. Fizička i mentalna kondicija je dobra.

 

BIK

Kod vas se dešava ovo pomračenje u vašem polju komunikacije ,braće,sestara,komšija ,okoline pa na tom polju možete imati neprijatnosti . Sada se baš ozbiljno treba potruditi da ne narušite i ono malo nekakvog odnosa i da ne budete mnogo oštri. Moguće su i neke brige oko finansija. Sreća pa neke planete će imati pozitivan uticaj tokom meseca. Od 16 će biti aktivna vaša 9 kuća koja je vezana za strance ,edukacije, moral ,rešenja problema pa možete doživeti spoznaju za rešenje stvari i drugačiji pogled na život i novac. Pojedini Bikovi mogu imati zbog retrogradnog Merkura i nesporazume u partnerskim odnosima i u kući. Mogući su stresovi i nesanica, a ipak zbog Venere u Raku dobra je fizička kondicija…..…NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

 

Стране: 1 2 3 4