Zašto volimo LAVA, VODOLIJU i ŠKORPIJU – Oni su DUHOVITI, šarmantni, ZANIMLJIVI, uvek spremni za AKCIJU i ZABAVU!

Zašto volimo LAVA, VODOLIJU i ŠKORPIJU – Oni su DUHOVITI, šarmantni, ZANIMLJIVI, uvek spremni za AKCIJU i ZABAVU!

2 јула, 2019 Off By ludarito

Bez ovih horoskopskih znakova jednostavno ne možemo da zamislimo naš život. Oni su duhoviti, šarmantni, zanimljivi, najbolji prijatelji i partneri, uvek spremni za akciju i zabavu. Sa njima nikada nije dosadno, a volimo ih zbog sledećih karakteristika.

 

Vodolija

Vodolije su originalne, sanjalice čija mašta prevazilazi sve granice stvarnosti. Sa njima nam je zabavno, jer će nas odvesti u svet koji ne poznajemo, u svet mašte, u kojem bi i Petar Pan ostao zauvek dete.

 

Ozbiljni su samo u onim trenucima kada treba da daju pravi, iskreni, prijateljski savet. Tada su vrlo objektivni. Vole jednakost i pravdu.

 

Nekada su uvrnuti, čudni, pa ih drugi ne shvataju. Njihov intelekt oduševljava sve koji se nađu u konverzaciji sa njima.

Oni su pokretači zabave, a sa njima je uvek biti dobro u društvu. Ukoliko sa njima idete u provod, računajte da se after podrazumeva.

Umeju da motivišu druge, jer su i sami vrlo motivisani i raspoloženi. Ako ste im osvojili srce, oni će učiniti sve da vas usreće……..…NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

 

Стране: 1 2 3