MESEČNI HOROSKOP za JUL 2019: NESTABILAN ljubavni odnos kod OVNA, UNAPREĐENJE za RAKA, izazovi na POSLU za RIBE, LAV u odličnoj formi, JARCU nestabilno ZDRAVLJE!

MESEČNI HOROSKOP za JUL 2019: NESTABILAN ljubavni odnos kod OVNA, UNAPREĐENJE za RAKA, izazovi na POSLU za RIBE, LAV u odličnoj formi, JARCU nestabilno ZDRAVLJE!

29 јуна, 2019 Off By ludarito

DEVICA

U ovom periodu sa emotivnim partnerom nećete imati većih problema, sve će funkcionisati kao i inače. Međutim, u nekim trenucima ćete primetiti da ponašanje vaše voljene osobe nije uobičajno i da pokazuje znake ljubomore. Prvo sagledajte celu situaciju iz drugog ugla i vidite da li mu vi za to dajete povoda, a tek se onda suočite oči u oči i otvoreno porazgovarajte o ovoj temi. Već sredinom meseca situacija će se smiriti, a vaš odnos će samo ojačati. Ukoliko niste u vezi ili braku, osoba iz vašeg okruženja, koju već godinama poznajete, će vam izjaviti ljubav. Bićete veoma zbunjeni, ali pripazite šta ćete reći kako ne biste povredili njena osećanja.

U julu vas očekuje povišica koju več dugo priželjkujete i očekujete. Svesni ste da izuzetno obavljate svoj posao, da ulažete veliki trud i napor, i da se velika ulaganja kad tad isplate. Nemojte se ovde zaustaviti, nastavite da radite na sebi, svojim ciljevima i planovima.

Problemi sa disajnim putevima.

VAGA

U prvim danima jula, kada je vaš ljubavni život u pitanju, ćete osetiti da se vaša i partnerova razmišljanja ne poklapaju u nekim stvarima. Kako ste do sada veoma skladno funkcionisali, ovaj osećaj vas je iznenadio. Međutim, ne brinite, ovo je samo prolazna faza i kroz nekoliko dana će sve doći na svoje. Potrudite se više vremena i pažnje da posvetite svojoj voljenoj osobi. Možete da organizujete vikend putovanje ili lepu večeru, kako biste se ponovo zbližili. Slobodni pripadnici ovog znaka u narednom periodu neće imati velike preokrete na polju ljubavi.

Na poslovnom planu u mesecu julu možete da očekujete velike oscilacije. Iz nedelje u nedelju vaš obim posla će varirati. Jedne nedelje ćete raditi punom parom, dok već u sledećoj ćete imati vremena za odmor. Ukoliko trenutno niste zadovoljni svojim radnim mestom, bacite se u akciju traženja nove pozicije.

Vaše zdravstveno stanje je stabilno.

ŠKORPIJA

U ovom mesecu se najviše fokusirajte na komunikaciju sa voljenom osobom. I vi ste svesni da su neke nesuglasice i svađe između vas i vašeg emotivnog partnera nastale zbog loše i nejasne komunikacije. Potrudite se na sve načine da to ispravite i da vaš odnos dovedete do savršenstva. Emocija i strast između vas se i te kako oseća, a osmeh na vašem licu govori da i vama prija. Kraj meseca vam donosi lepe i dinamične promene na ljubavnom planu. Ukoliko ste slobodni, stupićete u vezu sa osobom koju ste nedavno upoznali, međutim, neće dugo potrajati.

U ovom mesecu ćete poželeti dodatno da napredujete i da se usavršavate u oblastima koje vas interesuju. Takođe, novo znanje koje steknete pomoći će vam i na poslu da neke zadatke i projekte rešite jednostavnije i brže. Ukoliko uvidite da ne stižete sve obaveze da završite na vreme, potražite pomoć kolega.

Problemi sa stomačnim delom. Pazite šta unosite od hrane i pića………NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

 

Стране: 1 2 3 4