MESEČNI HOROSKOP za JUL 2019: NESTABILAN ljubavni odnos kod OVNA, UNAPREĐENJE za RAKA, izazovi na POSLU za RIBE, LAV u odličnoj formi, JARCU nestabilno ZDRAVLJE!

MESEČNI HOROSKOP za JUL 2019: NESTABILAN ljubavni odnos kod OVNA, UNAPREĐENJE za RAKA, izazovi na POSLU za RIBE, LAV u odličnoj formi, JARCU nestabilno ZDRAVLJE!

29 јуна, 2019 Off By ludarito

BLIZANCI

Na emotivnom planu će ovog meseca sve funkcionisati baš onako kako ste zamislili. Sa emotivnim partnerom se fenomenalno slažete, te lako odolevate nesuglasicama i turbulencijama, pa čak iako postoji neki veći problem, vi ga zajedničkim snagama rešite. Kako je vaš odnos skladan, a emocije i privlačnost su svakog dana sve veće, moguće je i da ćete svoj odnos u ovom mesecu podići na viši nivo. I vi, kao i vaš partner, to imate na umu, ali još uvek o tome niste otvoreno razgovarali. Blizanci koji nisu u vezi ili braku će u julu osvajati svojom energijom i pozitivnim stavom. Imaćete mnogo udvarača, međutim, vas i dalje interesuje osoba iz prošlosti.

Sa kolegama na poslu ovoga meseca nećete imati otvoren odnos i komunikaciju. Iako na radnom mestu sve teče glatko i bez zastoja, neke informacije ne dolaze do vas, a od velikog su značaja za vaš deo posla. Strpite se nekoliko dana da budete sigurni da li je to bila slučajnost ili je planski urađeno, a onda se obratite nadređenom. Potrudite se da ove nesuglasice rešite na što mirniji način.

Problemi sa bolovima u leđima. Aktivirajte se fizički.

 

RAK

Rakovi koji su u vezi ili braku u julu će najviše svog vremena posvetiti članovima porodice, partneru i prijateljima. Potrudićete se da svaki slobodan trenutak provedete sa njima, bilo u prijatnoj večernjoj šetnji, na zajedničkom ručku ili kratkom popodnevnom kafenisanju. Krajem meseca ćete sa voljenom osobom otputovati, o čemu već mesecima razmišljate i planirate. Ukoliko sa nekim niste u dobrim odnosima, potrudite se da do kraja jula izgladnite odnose. Slobodni Rakovi, lud period je pred vama. Mnogo noćnih provoda, opuštenih druženja i flerta će ispuniti vaše slobodno vreme u ovom mesecu.

U ovom mesecu ćete videti značajan pomak i napredovanje na poslovnom planu. Već mesecima maksimalno ulažete svoj rad, znanje, sposobnosti i trud u svaki projekat koji vam je dodeljen i sada konačno dolazi trenutak kada će se sve isplatiti. Moguća je promena pozicije unutar preduzeća, kao i unapređenje.

Problemi sa nesanicom. Potrudite se da se što više opustite u toku dana.

 

LAV

U sedmom mesecu će kod Lavova vladati dobro raspoloženje, čime će i svog emotivnog partnera oboriti s nogu. Bićete veoma harizmatični, kreativni, druželjubivi i pozitivni i kao takvi ćete uvek stvarati osmeh na licu vaše voljene osobe. Mnogo vremena ćete provoditi zajedno, uživaćete u svakom trenutku i to će vam neizmerno prijati. Međutim, postoji i jedan problem. Divnim raspoloženjem i fantastičnom harizmom ćete privući i druge osobe, što vašem partneru neće prijati. Slobodni Lavovi će se okrenuti porodici i prijateljima.

Situacija na vašem trenutnom poslu vam ne prija i planirate da promenite radno okruženje. Međutim, plašite se da preduzmete prvi korak i da krenete u akciju. Previše ste statični i zavisite od vaše rutine. Međutim, pokušajte da korak po korak menjate stvari na poslovnom planu, te tako nećete primetiti da se nešto veliko promenilo u vašoj poslovnoj rutini.

U odličnoj ste formi. Nastavite sa fizičkom aktivnošću, ona je vaš izduvni ventil!………NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

Стране: 1 2 3 4