MESEČNI HOROSKOP za JUL 2019: NESTABILAN ljubavni odnos kod OVNA, UNAPREĐENJE za RAKA, izazovi na POSLU za RIBE, LAV u odličnoj formi, JARCU nestabilno ZDRAVLJE!

MESEČNI HOROSKOP za JUL 2019: NESTABILAN ljubavni odnos kod OVNA, UNAPREĐENJE za RAKA, izazovi na POSLU za RIBE, LAV u odličnoj formi, JARCU nestabilno ZDRAVLJE!

29 јуна, 2019 Off By ludarito

NESTABILAN ljubavni odnos kod OVNA, UNAPREĐENJE za RAKA, izazovi na POSLU za RIBE, veliki ljubavni preokret za Vagu, LAV u odličnoj formi, JARCU nestabilno ZDRAVLJE…..U nastavku saznajte šta vam zvezde spremaju za mesec jul…

OVAN

Pripadnike ovog horoskopskog znaka u julu očekuju turbulentna dešavanja i velike promene. Ukoliko ste u vezi ili braku, vaš odnos sa emotivnim partnerom je poprilično nestabilan. Svađe će biti česta pojava, a nesuglasica svakim danom će biti sve više. Ukoliko nešto ne promenite u vašem ljubavnom odnosu, možete doći u situaciju prekida romanse. Prvo nađite suštinu problema koji je uzdrmao vašu vezu ili brak, pa se onda zajedničkim snagama bacite na traženje rešenja. Slobodni Ovnovi će u ovom mesecu da flertuju, da se druže i uživaju maksimalno u svakom trenutku slobodnog vremena.

Na poslovnom planu, ovaj mesec će svim Ovnovima biti dinamičan i radan. Ukoliko ste zaposleni, očekuju vas novi projekti i zadaci koje ste već duži vremenski period čekali i bićete veoma srećni zbog rada na njima. Pripadnici ovog znaka koji nisu zaposleni, u julu će dobiti posao iz snova i konačno ćete dokazati sebi, ali i drugima, da se naporan rad uvek isplati.

Mnogo ste napeti u poslednje vreme, potrudite se da više odmarate i da kvalitetnije spavate.

 

BIK

Zauzeti Bikovi će u julu sa voljenom osobom imati mnogo nerazjašnjenih pitanja koja treba da reše i rasprave. Međutim, nemojte nervozni i napeti ulaziti u komunikaciju sa emotivnim partnerom, jer ćete tako samo pogoršati situaciju. Mirnim i stabilnim tonom razgovarajte i potrudite se da razgovorom dođete do rešenja svih nesuglasica. Ukoliko se na probleme fokusirate u prvoj polovini meseca, u drugoj ćete fenomenalno funkcionisati. Slobodni Bikovi će početkom meseca upoznati osobu koja će da im privuče pažnju. Ukoliko se potrudite, krajem meseca moći ćete da stupite u kontakt sa njom.

 

Na poslu se ovog meseca naoružajte strpljenjem, jer neće sve ići baš onako kako ste zamislili. Iako vi vredno i marljivo radite svoj deo posla, u vašem kolektivu nisu svi maksimalno predani svojim poslovnim zadacima. Vi osećate da radni sistem ne funkcioniše kako treba, ali ne želite nikoga da okrivite, jer i dalje niste sigurni ko zapravo zabušava. Ukoliko se ova situacija nastavi do kraja meseca, obratite se nadređenom.

Problemi sa bolovima u nogama. Čuvajte se povreda………NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

 

Стране: 1 2 3 4