DNEVNI I LJUBAVNI HOROSKOP za NEDELJU 30. JUN 2019.godine

DNEVNI I LJUBAVNI HOROSKOP za NEDELJU 30. JUN 2019.godine

29 јуна, 2019 Off By ludarito

Devica

Ne ustručavajte se da kažete nešto što je očigledno, a svi ostali se pretvaraju da ne primećuju. Ne dozvolite drugima da vas ubeđuju da treba da razmišljate kao većina. Vi znate šta je istina i ne treba da od nje odustajete. Ako neko ne želi da je čuje, to nije vaš problem. Uostalom, zašto biste gubili vaše dragoceno vreme na neiskrene i površne osobe?

 

Pod uticajem današnje planetarne energije nećete biti sigurni u šta se može pretvoriti sastanak na koji idete večeras. Svakako ćete provesti divno veče ali nećete moći odlučiti da li oboje razmišljate isto i želite da ova veza preraste u nešto dublje ili da ostane samo jedno slatko prijateljstvo.

Vaga

Oko nekih važnih pitanja bi bilo poželjno da se posavetujete sa jednom starijom osobom u koju imate poverenja. Prilično ste ostrašćeni i emocije imaju punu kontrolu nad vama, pa vam se ne preporučuju nikakve ishiterene odluke i potezi. Najbolje bi bilo da se obratite jednom članu porodice koji vas odlično poznaje i ko ume da proceni šta je najbolje za vas.

 

Ovo je jedan od onih dana kada treba da se obučete najbolje što umete i poberete sve poglede gde god da se pojavite. Što atraktivnije budete izgledali (sa dodatnim samopouzdanjem, naravno), veće su šanse da privučete pravu osobu za vas. Pokušajte da izmiksate jednostavnu odeću sa seksi naglaskom. Nemojte nositi drečave boje i jake dezene.

Škorpija

Nađite vremena da isplanirate kraće putovanje – najbolje bi bilo da razmislite o produženom vikendu. Odmor vam je preko potreban, a takođe razmislite da vam se pridruži neko posebno drag. Ukoliko imate emotivnog partnera, ovo bi bio pun pogodak. Vaša veza bi mogla da se još više učvrsti, a to je, takođe i idealna prilika za bolje upoznavanje.

 

Danas biste mogli organizovati druženje sa prijateljima kod vas jer vam zvezde poručuju da ćete biti u stanju da napravite sjajnu atmosferu. Ljubav i romantika su svakako najvažnije, a vi možete pronaći osobu koju tražite baš u gostoprimstvu svog doma (naravno, postarajte se da prijatelji povedu osobu koja vam se sviđa!). Veoma je moguće da će želeti da vas vidi ponovo!…..…NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

 

Стране: 1 2 3 4