DNEVNI I LJUBAVNI HOROSKOP za NEDELJU 30. JUN 2019.godine

DNEVNI I LJUBAVNI HOROSKOP za NEDELJU 30. JUN 2019.godine

29 јуна, 2019 Off By ludarito

Ovan

Dan je kao stvoren za ljubav a biće i nekih predznaka. Imate veliki potencijal da proživite današnji dan na najromantičniji način (ukoliko imate partnera svakako da ćete zajedno uživati u tim trenucima). Ukoliko idete na sastanak, očekujte da ćete se odlično provesti – onako kako niste nikada do sada u životu.

 

Iako ćete biti malo konfuzni oko motiva vašeg partnera za nešto, zvezde vas ohrabruju da mu-joj verujete. Možda ne razumete zašto nešto radi, ali sve što treba da znate jeste da radi u vašem interesu. Odahnućete kasnije, možda već sutra, i uvideti koliko ste bili blesavi kada ste sumnjali.

Bik

Ne bi bilo loše da malo usporite sa vašim tempom života koji praktikujete već neko vreme. Potrudite se da nađete vremena za odmor i sitna zadovoljstva. Svet može da sačeka. Ovaj dan iskoristite da ugodite isključivo sebi. Izbor je na vama – ostati kod kuće i slušati muziku ili provesti vreme uz tv program ili izaći u provod sa dragim ljudima.

 

Zvezde su vam pripremile za danas obilje romantičnim momenata. Ukoliko imate partnera, svakako treba da isplanirate romantično veče, uz muziku i sveće, jer je ovo vreme kada ćete biti na sedmom nebu. Iskoristite sva svoja aromatična ulja i cveće, omiljenu hranu i poslasticu………NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

 

Стране: 1 2 3 4