DNEVNI I LJUBAVNI HOROSKOP za NEDELJU 30. JUN 2019.godine

DNEVNI I LJUBAVNI HOROSKOP za NEDELJU 30. JUN 2019.godine

29 јуна, 2019 Off By ludarito

Blizanci

Ovaj dan je izuzetno pogodan za nova saznanja i unapređenje nekih veština. Takođe, znanje koje posedujete bi bilo poželjno da podelite sa drugima. Uživaćete u ulozi predavača, a pritom ćete i sami dosta naučiti posmatrajući tuđe ponašanje. Pred vama je dan pun izazova, te se stoga potrudite da imate spremne odgovore na sva pitanja koja vam budu postavljena.

 

Ukoliko to dozvolite, zvezde će vam pomoći da vam ljubavni život procveta danas. Ohrabruju vas da izađete i više se družite, upoznate nove ljude koji imaju veze sa umetnošću, muzikom ili nečim bliskim sa filmom ili fotografijom. Budite opušteniji i idite kako vas dan nosi. Uživajte u njemu.

Rak

Ne potcenjujte moć ljudi sa kojima danas budete u kontaktu. Neko ko vam se bude činio površan i nezanimljiv bi mogao da se ispostavi kao veoma mudra osoba sa mnogo životnog iskustva. Ako ste otvorenog duha, shvatićete da mnogo toga možete da naučite. Za početak, da ne sudite o ljudima na osnovu njihovog izgleda.

 

Zvezde vas ohrabruju da danas podelite neke svoje fantazije sa partnerom. Možete napraviti sopstveni scenario sa omiljenom hranom i afrodizijacima. Dodajte tome i divna aromatična ulja, sveće i šampanjac i ko bi mogao tražiti nešto više?

Lav

S obzirom da vas danas ne drži mesto, iskoristite svaki slobodan momenat za odlazak u avanturu! Pokušajte da na istraživačkim pohodima imate prave saputnike. Pripadnici ovog znaka koji zbog nekih obaveza neće imati vremena za putovanja, mogli bi da bar na trenutak pobegnu u svet imaginacije pomoću zanimljive literature ili interneta.

 

Nemojte dozvoliti da prođe današnji dan a da ne uradite nešto lepo i romantično za dragu osobu. Bićete prepuni inspiracije koja samo čeka da bude ispoljena. Ssve dok pokazujete svoje prave emocije ostavljaćete divan i trajan utisak na partnera. Samo napred i budite hrabri………NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

 

Стране: 1 2 3 4