DNEVNI I LJUBAVNI HOROSKOP za UTORAK 18. JUN 2019.godine

DNEVNI I LJUBAVNI HOROSKOP za UTORAK 18. JUN 2019.godine

17 јуна, 2019 Off By ludarito

Devica

Izgleda da stvari koji se tiču ljubavi baš i ne idu onako kako ste planirali. Možda čekate da partner napravi prvi korak jer ne znate u kom smeru se kreće veza, dok u isto vreme može biti da partner u stvari čeka vas i vašu odluku. Sedite i popričajte o tome šta osećate i prestanite da se igrate.

 

Ukoliko danas poželite da ostavite značajan uticaj na partnera (trenutnog ili potencijalnog), onda nemojte nastavljati sa raspravom od pre nekog dana. Trenutna astralna energija ohrabruje vas da pronađete nov način i pristup partneru, kako biste ostvarili ono što želite. Ali ne brinite – odgovor će srećom stići vrlo brzo!

Vaga

Ljudi se pitaju kako da nastave dok se vi bavite ličnim stvarima. Nemojte krenuti u nekom novom pravcu i ostaviti ljude iza sebe. Što se tiče dešavanja na ljubavnom planu, možda bi trebalo malo da usporite i popričate sa partnerom. Preuzmite određene korake i pređite u vođstvo, ne dopustite da vas tuđa neodlučnost koči.

 

Zvezde su vam za danas pripremile mnoga iznenađenja. Ukoliko idete na sastanak večeras onda očekujte sasvim drugačije, jedinstveno i originalno veče. Ne, on-ona nije vanzemaljac sa druge planete, samo jedno toplo ljudsko biće čija harizma zrači. Svakako je to nešto što izuzetno cenite i treba da prigrlite taj osećaj. Samo napred i zabavite se.

Škorpija

Skorašnja dešavanja na ljubavnom planu su vas ostavila zatečenim i imate osećaj kao da ne dobijate sve što zaslužujute. Zapamtite da ne mogu svi da čitaju znake kao vi, ako vam nešto smeta recite. Romatična veza bi trebalo bude nešto što će vam pomoći da ostvarite snove, a ne nešto što vas koči.

 

Danas ste veoma domišljati i lepršavi, za šta se postarala astralna energija. Ukoliko idete na jedan poseban sastanak ili možda na zabavu, sve što treba da uradite je da se ogrnete svojom nepreglednom mudrošću, onom koja reflektuje vaš jedinstveni pogled na svet, život i ljubav. Nemojte pokušavati da budete kao svi, jer ste divni upravo onakvi kakvi jeste…..…NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

Стране: 1 2 3 4