DNEVNI I LJUBAVNI HOROSKOP za UTORAK 18. JUN 2019.godine

DNEVNI I LJUBAVNI HOROSKOP za UTORAK 18. JUN 2019.godine

17 јуна, 2019 Off By ludarito

Blizanci

Pitanja ljubavi i romanse mogu predstavljati pravo kockanje za vas. Moraćete da preuzmete određene korake kako biste se našli na istoj talasnoj dužini sa vašim voljenim. Ni jedno od vas ne želi da preuzme vođstvo u ovom trenutku što može izazvati oklevanje po pitanju veze. Dokle god ste nesigurni konfuzija će vladati.

 

Sa današnjim aspektima svakako očekujte da proširite svoje vidike. Možete započeti interesantan razgovor usred biblioteke ili knjižare dok tražite poslednji bestseler. Ali razgovor će se nastaviti na vaše iznenađenje. Može potrajati i pre nego što budete svesni, bićete u vezi!

Rak

Što čvršće stežete nešto veća je verovatnoća da će vam iskliznuti kroz prste. Zgrabite to što želite ali nemojte stiskati previše. Održavanje ravnoteže između iskazivanja vaših osećanja i pružanja osećaja slobode je pravi ključ koji vodi ka vrhu. Dan je prepun osećanja pa zato obratite pažnju.

 

Jedan sastanak danas mogao bi biti daleko više nego što ste mogli zamisliti. Trenutna astralna energija ruši barijere koje su postojale među vama (bilo da je u pitanju trenutni ili potencijalni partner). Možda ste se zbog toga ranije ustručavali da započnete razgovor, ali danas to neće biti slučaj. Hvala nebesima, pokrenuli ste se!

Lav

Izgleda da stvari koji se tiču ljubavi baš i ne idu onako kako ste planirali. Možda čekate da partner napravi prvi korak jer ne znate u kom smeru se kreće veza, dok u isto vreme može biti da partner u stvari čeka vas i vašu odluku. Sedite i popričajte o tome šta osećate i prestanite da se igrate.

 

Današnja astalna energija sugeriše da biste mogli osvojiti nečije srce. Ako niti jedan od vaših načina zavođenja nisu uspeli, kosmos danas ima odgovor i rešenje. Nešto što ćete reći ili sam tok razgovora biće upravo ono što će dovesti do njegovog-njenog srca………NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

Стране: 1 2 3 4