DNEVNI I LJUBAVNI HOROSKOP za UTORAK 18. JUN 2019.godine

DNEVNI I LJUBAVNI HOROSKOP za UTORAK 18. JUN 2019.godine

17 јуна, 2019 Off By ludarito

Ovan

Prilično ste sigurni u sebe po pitanju svih stvari sem jedne. Kada su u pitanju veze osećate se prilično nesigurno. Može biti da ne znate kako da postupite dalje. Imate jaku potrebu da preuzmete inicijativu, a u isto vreme da pustite stvari da idu svojim tokom. Dobro razmislite o tome šta želite pre nego što krenete dalje.

 

Pod uticajem današnje astralne energije moguće je da poželite da svoj ljubavni život podignete na viši nivo, počevši od duhovnog nasleđa – časova meditacije ili joge. To će vam pružiti neverovatan osećaj, van svakodnevne rutine – nešto kao mali odmor. Ukoliko imate partnera pođite zajedno. Svakako ćete oboje biti veoma zadovoljni, a prijaće vašoj vezi.

Bik

Što se tiče dešavanja na ljubavnom planu, stvari se dešavaju onako kako ste i planirali. Na čega treba da obratite pažnju danas je moguća manipulacija od strane nekog ko vam je blizak. Pazite da nečija potreba za slobodom ne ugrozi vašu trenutnu vezu. Komunikacije je glavni faktor u svakoj uspešnoj vezi pa se potrudite da kažete ono što mislite.

 

Današnja blistava astralna energija ohrabruje sva grupna dešavanja i aktivnosti. Ukoliko ste već zadovoljni u vezi, onda ćete upoznati sjajne ljude koji će imati odličan uticaj na vašu vezu. Ukoliko tražite ljubav, onda je sve što treba da uradite da započnete konverzaciju sa onim ko vam se sviđa i videćete šta će se zatim desiti. Mogli biste se prijatno iznenaditi!…..…NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

Стране: 1 2 3 4