HOROSKOP: Ukoliko vam se dopada Rak ili Riba, imate veoma velike šanse za početak ozbiljne i lepe veze

HOROSKOP: Ukoliko vam se dopada Rak ili Riba, imate veoma velike šanse za početak ozbiljne i lepe veze

15 јуна, 2019 Off By ludarito

JARAC

POSAO: Ukoliko sarađujete sa Ribom, Blizancem ili Vagom, odnosno sa dvojnim znakovima, imaćete uspeha. Možete da očekujete pozitivan period na ovom polju.

LJUBAV: Zavodite rečima, pogledima, svojom harizmom i pojavom. Flertujete i uživate u pažnji koja vam je uzvraćena. Spremni ste da sve svoje kvalitete ponudite jednoj osobi.

ZDRAVLJE: Čuvajte svoje zglobove. Pred vama je period u kojem će vam noge biti prilično osetljive. Možete da očekujete da ćete imati neke probleme na ovom polju danas.

 

VODOLIJA

POSAO: Očekuje vas isplata nekog novca. Bićete zadovoljni jer se vaša materijalna situacija stabilizuje. Potrudite se da na pravilan način rasporedite svoje finansije.

LJUBAV: Nemate razlog da sumnjate u voljenu osobu. Oboje imate istu želju- da u budućnosti budete srećni. Ako ste slobodni uskoro ćete imati priliku da ostvarite neko novo poznanstvo.

ZDRAVLJE: Moguće je da vam je apetit povećan. Poslušajte svoje telo i ugodite svojim potrebama. Nemojte da se izgladnjujete kada su vam potrebni dodatni izvori energije.

 

RIBE

POSAO: Imate utisak da vas odjednom svi pitaju za savet i uslugu, a imate već dovoljno i svog posla. Nedostatak vremena da se svima posvetite može da vam izazove grižu savesti.

LJUBAV: Oduvek vam je emotivna strana bila prioritet, pa je tako i danas. Ako se budete pokrenuli na ovom polju, očekuju vas lepa dešavanja. Važno je da preuzmete inicijativu.

ZDRAVLJE: Moguća je vrtoglavica. Potrudite se da odmarate kao i da se više posvetite sebi i svojim potrebama. Jedite redovno i unosite dovoljno tečnosti. Ne iscrpljujte se.

Стране: 1 2 3 4