HOROSKOP: Ukoliko vam se dopada Rak ili Riba, imate veoma velike šanse za početak ozbiljne i lepe veze

HOROSKOP: Ukoliko vam se dopada Rak ili Riba, imate veoma velike šanse za početak ozbiljne i lepe veze

15 јуна, 2019 Off By ludarito

BLIZANCI

POSAO: Imate utisak da nailazite na nove probleme, taman kada ste stare rešil. Ograničenja jednostavno postoje i neko vreme ćete sa tim morati da se pomirite.

LJUBAV: Nije vam lako da donesete bilo kakvu emotivnu odluku, pa za sada vlada distanca između vas i voljene osobe. Potrudite se da razgraničite sami sa sobom šta želite od te veze.

ZDRAVLJE: Problemi sa kičmom bi mogli da budu uporni. Potrebna vam je pomoć od strane nekog fizioterapeuta koji bi mogao da vam pruži odgovarajući tretman.

 

RAK

POSAO: Pred vama je veoma povoljan dan u kom možete imati nove poslovne mogućnosti za saradnju sa inostranstvom. Možete da očekujete pozitivne okolnosti.

LJUBAV: Pokazujete inicijativu ali na svoj način, ležerno i nenametljivo. Očekuje vas uspeh na ljubavnom planu. Spremni ste da uživate natenane u ljubavnim dešavanjima.

ZDRAVLJE: Prija vam intenzivnija fizička aktivnost. Danas se posvetite bavljenju sportom. Treninzi će vam prijati i imaćete mogućnost da dođete do bolje forme i kondicije.

 

LAV

POSAO: Nije povoljan dan za vas. Može vam se pojaviti dosta negativnih okolnosti na ovom polju. Potrudite se da se posvetite više svojim obavezama nego rešavanju tuđih problema.

LJUBAV: Imate utisak da ste ograničeni na neki način i da ne možete da menjate stvari koje želite. Crni oblaci će se uskoro raščistiti. Važno je da nastavite da verujete u pozitivna rešenja.

ZDRAVLJE: Posetite lekara radi redovne kontrole. Tokom ovog perioda biste mogli da budete skloni brojnim problemima na polju zdravlja pa bi bilo dobro da vodite računa o sebi…..…NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

 

Стране: 1 2 3 4