HOROSKOP: Ukoliko vam se dopada Rak ili Riba, imate veoma velike šanse za početak ozbiljne i lepe veze

HOROSKOP: Ukoliko vam se dopada Rak ili Riba, imate veoma velike šanse za početak ozbiljne i lepe veze

15 јуна, 2019 Off By ludarito

OVAN

POSAO: Očekuju vas veoma povoljne poslovne okolnosti, pogotovo ako se bavite privatnim biznisom. Sreća vas prati. Možete da se nadate pozitivnim preokretima na ovom planu.

LJUBAV: Osećate se jako dobro pored voljene osobe. Ona vam pruža i sigurnosti ali i uzbuđenje, sve što vam je potrebno. Očekuje vas dobra faza za ljubavnu vezu.

ZDRAVLJE: Bez ikakvih problema na ovom planu. Možete da očekujete da ćete imati veoma pozitivna dešavanja tokom današnjeg dana i da će vam zdravlje biti dobro.

 

BIK

POSAO: Pred vama je opušten dan tokom kog nećete imati mnogo poslovnih obaveza. Očekuje vas dosta slobodnog vremena. Potrudićete se da se posvetite svom hobiju i stvarima koje volite.

LJUBAV: Ukoliko vam se dopada Rak ili Riba, imate veoma velike šanse za početak ozbiljne i lepe veze. Možete da se nadate pozitivnim promenama na ovom polju.

ZDRAVLJE: Pronašli ste unutrašnji mir i zadovoljstvo. Osećate se dobro u svojoj koži i živite u harmoniji sa sobom. Možete da očekujete da će pred vama biti pozitivan dan…..…NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

 

Стране: 1 2 3 4