Šta je AHILOVA PETA svakog horoskopskog znaka: Ovan sakriva svoje najveće slabe tačke, Bik nije spreman na rizike

Šta je AHILOVA PETA svakog horoskopskog znaka: Ovan sakriva svoje najveće slabe tačke, Bik nije spreman na rizike

13 јуна, 2019 Off By ludarito

 

JARAC

Zazirete od promena, iako uvek stremite napred i volite da se popnete na vrh, ma šta god da radite. S vrha se uvek sve bolje vidi! Ipak uprkos ambiciji i uspešnosti, vaša slaba tačka su vaša emotivnost i negovanje snova o kojima uvek maštate, a koje možda niste uspeli da ostvarite. Imate talenat da osetite i primetite ono što drugi znakovi ne mogu, i to može da vas zabrine jer ste sujeverni, posebno kada su u pitanju vaš partner i članovi porodice. Nemojte u svemu videti loše znakove! Život je pun slučajnosti koji ne moraju da imaju dublje značenje.

 

VODOLIJA

Iako na prvi pogled delujete uobraženo, vaše slabe tačke su strah od gubitka, bilo da se radi o profesionalnom položaju, finansijskoj sigurnosti ili poštovanju porodice i prijatelja. U dubini duše strepite od poniženja, bolesti i siromaštva, o čemu ne volite ni da pričate. Vaša slaba tačka su i kućni ljubimci, jer ih volite do te mere da biste teško podneli njihovu smrt. Ne brinite o velikim stvarima i ne zamišljajte najcrnji scenario. Pokušajte da sagledate život u pozitivnijem svetlu i fokusirajte se na lepo u njemu!

 

RIBE

Vešto i šarmantno prikrivate urođenu nesigurnost – vašu slabu tačku koju malo ko može da primeti jer pobegnete u svoj paralelni svet mašte i snova kad vam ovaj „stvarni“ ne odgovara. Ambiciozni ste i vrlo sposobni, pa strahujete od „većih riba“ koje bi mogle da vas progutaju, ali im to nikada nećete pokazati. Nemoćni, slabi i nezaštićeni, najčešće deca, životinje i starije osobe, uvek izazivaju vašu pažnju i brigu jer ste na njih posebno osetljivi. Uprkos razvijenoj empatiji zbog koje saosećate sa svima u nevolji, ponekada je dobro ipak misliti na sebe.

Стране: 1 2 3 4