Šta je AHILOVA PETA svakog horoskopskog znaka: Ovan sakriva svoje najveće slabe tačke, Bik nije spreman na rizike

Šta je AHILOVA PETA svakog horoskopskog znaka: Ovan sakriva svoje najveće slabe tačke, Bik nije spreman na rizike

13 јуна, 2019 Off By ludarito

 

DEVICA

Vaša slaba tačka je kontrola, jer se pribojavate da bi vam je neko mogao oduzeti. Ukoliko do toga dođe, onda ispaštaju vaši živci. Dužnosti i obaveze su sveta pravila bez kojih ne znate da funkcionišete. Dobro znate da vodite računa o samom sebi, više nego bilo koji drugi znak, ali ne znate kako uspešno da kontrolišete nerve, pa se pribojavate „pucanja po šavovima“. Opustite se, neke stvari jednostavno ne možemo da kontrolišemo, koliko god se trudili!

 

VAGA

Ne volite sukobe (pogotovo na javnom mestu), bilo da ste u krugu prijatelja ili nepoznatih osoba. Zbog toga ste suzdržani. Vaša slaba tačka su i razgovori o neprijatnim temama, kao što su zdravstveni problemi, zbog kojih ponekada paničite više nego drugi znakovi. Sami sebi ulepšavate stvarnost, jer se trudite da izbegnete stresne situacije. Lek za životne probleme najčešće vam je hrana, pogotovo slatkiši kojima teško odolevate. Nemojte preterivati u tome! Svima nam ponekada prija kockica čokolade ili kugla sladoleda jer „zaslade život“, ali neka vam se to ne pretvori u opsesiju.

 

ŠKORPIJA

Vaša slaba tačka je vaš ljubavni život, bez obzira na to što nosite titulu najvećeg zavodnika zodijaka. Brine vas i vaš fizički izgled i erotska privlačnost i moć, jer verujete da će se s vremenom sve manje pripadnika suprotnog spola zanimati za vas. Kontrolu ne gubite nikada, ali voljenu osobu možete, ukoliko ju zapostavite u trci za naklonost drugih osoba. Najranjiviji ste kad ste zaljubljeni! Ne opterećujte se vremenom i fizičkim izgledom jer on je prolazan.

 

STRELAC

Iako ste vrlo prilagodljivi i snalažljivi, stalno ste na oprezu zbog osoba koje vam mogu raditi iza leđa, posebno u školi ili na poslu. Moglo bi se reći da ste malo paranoični. Vaša slaba tačka je sklonost pravdi i pravednom ponašanju i zato ne podnosite agresivnost i nasilje. Osetljivi ste na tuđu patnju i probleme. Brine vas i ponašanje voljene osobe, sumnjičavi ste i po potrebi iz vas proviri pravi mali detektiv koji želi da zna sve. Ne možete znati sve i popraviti sve, pa zato nemojte da izluđujete sebe pokušavajući da postignete baš to.

 

…nastavak na sledećoj strani…

Стране: 1 2 3 4