Šta je AHILOVA PETA svakog horoskopskog znaka: Ovan sakriva svoje najveće slabe tačke, Bik nije spreman na rizike

Šta je AHILOVA PETA svakog horoskopskog znaka: Ovan sakriva svoje najveće slabe tačke, Bik nije spreman na rizike

13 јуна, 2019 Off By ludarito

 

BLIZANCI

Vaša slabost su vaši „živci“, pa vas protivnik ili osoba koja vam protivreči može lako dovesti u stanje blagog očaja, ukoliko počne da vasživcira. Tada vam ne pomažu ni vaša urođena inteligencija ni snalažljivost, jer vas obuzima panika koja se pretvara u strah od suočavanja sa samim sobom. Zato izbegavate takve situacije, jer ste svesni da vam nemoć, nervoza i depresivnost mogu stvarati samo probleme na putu do uspeha i sreće. Nemojte ulaziti u rasprave s osobama s kojima ne možete naći zajednički jezik i ne uzimajte ovakve svađe k srcu!

 

RAK

Vaša zabrinutost zbog svega i svačega, posledica je vaše urođene nesigurnosti i strahova koji vas obuzimaju s vremena na vreme. Zato tražite stabilne i sigurne prijatelje, partnere i okolinu, jer je vaša slaba tačka strah od gubitka voljene osobe ili statusa u društvu. Ako vas neko ružno pogleda, vama je dovoljno da vam se javi osećaj straha i brige. Budite sigurni u sebe i svoje kvalitete pa vam ovakvi pogledi neće toliko smetati!

 

LAV

Vaša slaba tačka je sujeta kojoj nekada nema granica, pa mnogi mogu da manipulišu s vama tako što će vam se bez pardona ulizivati. Što više „podanika“ oko vas, vi ste srećniji, iako to ne znači da vam je zvezdani položaj osiguran. Zato potajno strepite od javnog ismejavanja i gubitka moći i uticaja, čak i kada samo želite da pokažete koliko ste velikodušni i plemeniti. S vremena na vreme zanemarite „elitni“ uticaj u društvu i budite to što jeste!

 

…nastavak na sledećoj strani…

Стране: 1 2 3 4