VAGA, ŠKORPIJA, RIBE – MESEČNI HOROSKOP ZA JUN 2019.godine

VAGA, ŠKORPIJA, RIBE – MESEČNI HOROSKOP ZA JUN 2019.godine

5 јуна, 2019 Off By ludarito

Bukvalno smo isplivali iz maja i ulazimo u jun, prvi letnji mesec….pa se nadamo da će makar vremenske prilike biti blagonaklonije prema nama nego do sada.

Dakle, središnja dekada juna meseca jeste dosta zahtevna, i mir i strpljenje nam moraju biti prioritet. No, daleko od toga da je sve mračno i crno – u ovom mesecu se itekako mogu započeti neke lepe ljubavne ili poslovne priče….a sigurno je da ćemo imati veće šanse da poboljšamo finansije ili ćemo barem ovim segmentom lakše manipulisati. Kažu da će nam vremenske prilike više ići na ruku od kraja prve nedelje juna, pa se nadajmo da će to biti baš tako….Jer, kada je plavo nebo i sunce iznad nas u svom punom sjaju – sve se lakše i lepše rešava, zar ne?

Srećno vam putovanje kroz mesec jun!!!

VAGA

Ljubav

Da ste zadovoljni tokom juna – pa i niste. Povremeno će vam se činiti da se samo vi trudite i ulažete u emotivnu vezu, a da je partner u potpunosti odsutan, da vas zanemaruje i prosto vas „gura“ da utehu potražte na nekoj drugoj strani. Što se te „utehe“ tiče – najbolje bi bilo okrenuti se sebi, svojim prijateljima, stvarima koje volite i koje vas ispunjavaju….ne bi bilo dobro potražiti prolazno zadovoljstvo i „dizanje“ pa čak ni samo kroz komunikaciju i laki flert sa nekim – jer ćete pre ili kasnije zažaliti zbog toga. Što se tiče partnera – pokušaji da stvari popravite verovatno će naići na zatvorena vrata – voljena osoba je sada u takvoj situaciji da je najbolje pustiti je da se sama izbori i sa sobom i sa svojim problemima….

 

Slobodne Vage – jun baš i nije savršen za nove emotivne početke, osim ako vas interesuje samo površna priča koja će imati zanimljiv tok, ali se završiti brzo. Ukoliko tražite nešto stabilnije i na duže staze – onda sačekajte naredne mesece koji će već doneti prave prilike za vas….

 

Posao

Ni poslovni segment neće opravdati vaša očekivanja. Ukoliko se nadate miru i lakoći funkcionisanja na dnevnoj bazi – to se neće desiti. Ukoliko se nadate korektnom odnosu sa saradnicima i šefovima – i to će vas preskočiti tokom juna….Ukoliko se nadate smanjenju obaveza i tome da lakše dišete – pa, bojim se da se ni to neće desiti….U suštini, pripremite se da junački „odradite“ ovaj period i da oguglate na ljude i na nerviranja koja će vas spopadati sa svih strana. Po pitanju finansija – nestabilno….

 

Zdravlje

Nestabilno zdravstveno stanje maltene tokom celog meseca. Mogući su problemi sa venama, hormonima, pritiskom, mokraćnim kanalima, stomakom………NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

 

Стране: 1 2 3