DNEVNI I LJUBAVNI HOROSKOP za UTORAK 4. JUN 2019.godine

DNEVNI I LJUBAVNI HOROSKOP za UTORAK 4. JUN 2019.godine

3 јуна, 2019 Off By ludarito

DEVICA

Emocije bi vam danas mogle biti malo pobrkane, a vi nećete baš znati tačan razlog tome. Pokušajte da popričate sa prijateljem, jer ćete uvideti da sam razgovor može da pomogne u sređivanju haosa u glavi. Ako je potrebno, usporite malo. Odvojite vreme za sebe. Ne dozvolite da vas ubede u nešto u šta ne verujete.

 

Danas su zvezde u takvom položaju da vam nameću mišljenje da je ljubav zabava i trenutna avantura, a ne bajka o večnoj sreći. Vama je stalo do toga da veza bude zanimljiva i da se ne pretvori u rutinu i monotoniju. Zato dobro razmislite kojim smerom se vaša veza kreće. Ako vam je dosadno, možda je vreme da nešto promenite.

VAGA

Možda se danas nećete osećati posebno snažno, posebno ako neko pokuša da vas obeshrabri. Imajte na umu da je to samo prolazno osećanje i da ćete vrlo brzo biti opet onaj-ona stari. Otvorite svoj um malo više i pustite svetlost da vas obasja! Uvidećete sasvim nove horizonte.

 

Vama je definitivno potrebno osveženje. Iako je u ljubavi normalno da se partneri nekad uspavaju u upadnu u kolotečinu, vama je već dosta svega. Vi želite nova uzbuđenja. Nove stvari, nova mesta, nove ljude… i to je sasvim normalno. Zvezde vas danas ohrabruju da se usudite na taj korak.

ŠKORPIJA

Danas je vaš dan, te dajte sve od sebe. Postarajte se da dobijete priznanje za ono što radite. Nemojte biti toliko skromni i sebe sažaljevati. Napravite plan za budućnost. Budite prizemni, realni i koncentrisani na svoje ciljeve. Nemojte odbacivati nečiju pomoć. Neki ljudi vas mogu posebno motivisati.

 

Danas će vaš ljubavni život prerasti u filozofiju. Ceo dan ćete razmišljati da li da svoje emocije otkrijete ili da sakrijete i budete hladni. Ako budete preterali i otišli predaleko, mogli biste se zbuniti i isfrustrirati. Pokušajte da se opustite. Ljubav i razum nikad nisu bili prijatelji. Danas stanite na stranu ljubavi…..…NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

Стране: 1 2 3 4