DNEVNI I LJUBAVNI HOROSKOP za UTORAK 4. JUN 2019.godine

DNEVNI I LJUBAVNI HOROSKOP za UTORAK 4. JUN 2019.godine

3 јуна, 2019 Off By ludarito

BLIZANCI

Ostavite sanjarenja za neki drugi dan. Posvetite se danas obavezama koje zavise od vas i uživajte u danu. Što više budete usporili i prilagodili se situaciji sa osećajnim i predusretljivim stavom, to ćete više postići. Ovo nije dan kada treba da se borite. Ovo je dan kada treba da se povežete sa ljudima, brinete o sebi i drugima.

 

Ponekad je potrebno puno razmišljanja i truda kako bi sinulo svetlo na mračnu situaciju koja trenutno deluje nerešivo. Zvezde vas ohrabruju da zajedno sa svojom voljenom osobom, sagledate svoju situaciju iz drugačije perspektive i nađete rešenje, naročito ako se već dugo vremena vrtite u krug. Vrlo brzo ćete ugledati svetlo na kraju tunela.

RAK

Uživajte u današnjem danu. Emocije će vam biti uravnotežene i imaćete sjajan osećaj da će sve biti u najboljem redu. Samopouzdanje vam je jako, te to iskoristite u jednoj situaciji da preuzmete kontrolu. Energija je veoma suptilna, ali ako napravite plan za ono što želite danas da postignede, bićete veoma produktivni.

 

Danas ćete naleteti na nekoga ko deli sa vama avanturistički i znatiželjni duh i imaćete o mnogo čemu da razgovarate. Ako budete išli na neki događaj u kom ćete upoznati neke nove ljude, bićete iznenađeni koliko prijatelja ćete steći, a upravo među njima će biti i ta značajna osoba sa kojom biste mogli imati romansu u budućnosti.

LAV

Danas je dan kada treba da se potrudite da pojednostavite svoj život. Pokušajte da rešite neke dosadne obaveze koje su se nagomilale. Imate sjajnu priliku da sve odradite, te to iskoristite. Nemojte obraćati pažnju na glasine i tračeve, nego se posvetite postavljanju svog ličnog cilja u životu.

 

Ako ste se u skorije vreme zaljubili ili ušli sa nekim u emotivni odnos, danas malo zastanite i sagledajte situaciju drugim očima. Iako ovo delije besmisleno, dobro razmislite da li je to ono što vi zaista želite. Prvi zanos jeste prelep i interesantan, ali vodite računa da vam se posle ne obije o glavu…..…NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

 

Стране: 1 2 3 4